Barion Pixel nuuvella

A szülők egójának az áldozata

Meghalt egy 18 hónapos apróság. Meg kellett halnia, mert a szülei egy olyan életmódot erőltettek rá, amely a véleményem szerint csakis felnőtt fejjel lehet egy ember választása. Halálakor 7,7 kg volt mindösszesen az apróság. A család szigorú vegán életmódot folytatott, így a gyermekeik is. A kicsit megvizsgáló orvos szerint a gyermeknek kilátszott az összes  csontja, a csigolyái, és mellette a szemgolyói bele voltak süllyedve a koponyájába. A baba gyakorlatilag éhen halt. Nem kapott mást a szülők elmondása szerint csak anyatejet, nyers gyümölcsöt és zöldségeket. A másik két idősebb testvére is súlyosan alultáplált, ők még élnek. Ez az eset több kérdést is felvet, főleg az állam részéről, de ebbe most nem mennék bele. Viszont azt állítom, hogy nem való mindenkinek gyermek. Főleg azoknak nem akik a gyermekeiken keresztül szeretnének kiteljesedni. Ezek a szülők meg voltak arról győződve, hogy amit tesznek az jó. Holott szemmel látható volt a számukra is, hogy valami nagyon félrement. Persze az ilyen szülőnek ne mondja meg senki, hogy mit tegyen, hiszen az én gyermekem, ugye azt teszek vele amit akarok. Hát kurvára nem. A gyermekedet neveld fel egészségben, boldogságban tisztességesen, és hagyd rá, hogy amikor már felelősségteljesen döntésképes lesz, hogy választhasson a hagyományos vagy ezen esetben a vegán életmód között, választhasson a vallásosság vagy az ateizmus között, hogy eldönthesse mi is szeretne lenni, zenész vagy sportoló, vagy egyszerűen csak egy boldog ember. De semmiképpen ne erőltess rá olyan dolgot amely a fizikai vagy mentális egészségébe kerülhet. Tartom, továbbra is: nem való mindenkinek gyermek.

Az édesanya életfogytiglan börtönt kapott. Odabent lesz ideje megküzdenie a démonaival.

Te pedig Ezra O'Leary,  nyugodj békében.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Hangyási Mihály 90 történetét!


  • 1350 szerző
  • 923 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Hangyási Mihály

A szülők egójának az áldozata

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Hangyási Mihály nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!