Barion Pixel nuuvella

Hanna Firkál

Szia! Szeretettel üdvözöllek a profilomon! :)

Sántha Kriszta-Hanna vagyok, Erdélyben élő egyetemista lány. A Facebookon Hanna Firkál néven publikálok egy ideje, mindenféle firkákat közzétéve. Szeretek újra- és átgondolni történeteket: van, amelyeket én találok ki, de sokszor esik meg, hogy valós eseményeket írok meg.
Remélem, megtalálod a Neked tetszőket, szemezgess kedvedre! ❤


Erdélyben élő egyetemista lány. A Facebookon Hanna Firkál néven publikál egy ideje, mindenféle firkákat közzétéve. Szeret újra- és átgondolni történeteket: van, amelyeket ő talál ki, de sokszor esik meg, hogy valós eseményeket ír meg. tovább olvasom


Hanna Firkál ajánlásai

Lakó Péterfi Tünde
Annuska
Annuska - 1.
Teológustípusok

8+1 teológustípus egy csokorban

5 perc olvasás
2 1 0
Tódorka

Tódorka a városbeli megbecsülését mivel sokra nem becsülte, a nagyot nem érdemelte, így a Covid ideje alatt azzal szembesül, hogy a város hatósága razziára indul, hogy leleplezze a vállalat illegális pálinkafőzdéjét...

5 perc olvasás
0 0 0
Márk
Márk - 2.

A már jól ismert Márk ahogy nő, egyre inkább szembesül a helyzetével. Egy nap egy játékboltba téved be, ahol ott mosolyog rá a rég áhított labdája. A fiúnak azonban nincs sok pénze és elszalad...

5 perc olvasás
0 0 0
Hunor
Buborékok - 2.

A mentősként dolgozó Hunornak tönkremenőben van a házassága, amikor régi barátjától kétségbeesett hívást kap: haldoklik az édesanyja. A férfi azonnal a két testvér segítségére siet, és hosszú évek óta újra találkozik Tibivel és azóta nővé serdült húgával: Rékával.

9 perc olvasás
0 0 0
Réka
Buborékok - 1.

Rékával nem volt kegyes az élet: édesapja korán elment, az egyetlen testvére külföldre költözött szerencsét próbálni, édesanyja fájdalmas haldoklást követően követte apját. A lánynak egy támasza maradt az új élete elkezdésében: a testvére jóbarátja, Hunor.

7 perc olvasás
0 0 0
Menyasszonycsokor

Élete legmegalázóbb sétája volt. A csokor a kezében izzadtan tapadt a markába, a lába ólomként vitte előre. Arcán igyekezett uralkodni, csak remélni tudta, hogy rezzenéstelen marad. Ahogy a nász-induló dallamai sodorták a kopott, piros templomszőnyegen, arra gondolt, mikor utálhatta meg a templomot.

7 perc olvasás
3 1 0
Klári

Klári eltűnt húga keresésére indul, a nyomok a Sziklássy birtokra vezetik. A parasztlányból lett nevelőnőnek szembe kell néznie a múlttal, megismernie hajdani testvérének titkát, hogy megmenthessen egy ártatlant...

8 perc olvasás
2 2 0
Márk 2/1
Márk - 1.

Az élet senkinek sem könnyű. Márk azonban hamarabb kapott bepillantást annak ridegségébe és kegyetlenségébe. Márk történetét azoknak a gyerekeknek a történeteiből írtam meg, akik szintén otthonokból kerültek hozzám. Márk minden nevelőotthonbeli gyermek, annak minden fájdalmával és örömével...

6 perc olvasás
2 0 0
Nem játék

Minden izma sajgott a nehéz munkától, de a lelke megtelt melegséggel az őt hazaváró asszony és az üstben készülő puliszka gondolatától. Talán ezért történt meg, hogy nem figyelt fel a háta mögül érkező vészjósló reccsenésre. Pedig ha kissé éberebb, hamarabb észreveszi a bokrok mögött suhanó barnát.

3 perc olvasás
2 0 0
Nem játék

Minden izma sajgott a nehéz munkától, de a lelke megtelt melegséggel az őt hazaváró asszony és az üstben készülő puliszka gondolatától. Talán ezért történt meg, hogy nem figyelt fel a háta mögül érkező vészjósló reccsenésre. Pedig ha kissé éberebb, hamarabb észreveszi a bokrok mögött suhanó barnát.

3 perc olvasás
1 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Hanna Firkál nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!