Barion Pixel nuuvella

Harnyos Ferenc

Eszperantó nyelvet tanítok, ezért először eszperantó nyelven kezdtem el novellákat írni. Nyertem pár irodalmi pályázaton, és ez adta a motivációt, hogy írjak magyarul is. Megjelent néhány novellám egy-két novellás kötetben. Folyamatosan írok novellákat, de egy regényt is elkezdetem írni. Az írásaim sokszor a mai társadalmi problémákat feszegetik, de írok urban fantasyt és horrort is.


Eddigi megjelenések

A Holnap Magazin gondozásában az Újjászületés novelláskötetben három novellám jelent meg.
Ugyancsak a Holnap Magazin gondozásában egy novellám jelent meg egy Zsebkönyv sorozatban, aminek a címe: Merülés..


Eszperantó nyelvet tanítok, ezért először eszperantó nyelven kezdtem el novellákat írni. Nyertem pár irodalmi pályázaton, és ez adta a motivációt, hogy írjak magyarul is. Megjelent néhány novellám egy... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

A Holnap Magazin gondozásában az Újjászületés novelláskötetben három novellám jelent meg.
Ugyancsak a Holnap Magazin gondozásában egy novellám jelent meg egy Zsebkönyv sorozatban, aminek a címe: Merülés..

Sikárkefe

Meg szabad különbözrtetni egy általános iskolás gyereket a bőr színe miatt? Mi a feladata az igazgatónak, ha szembe találja magát egy ilyen esettel? Talán választ kapunk ebben a történetben.

6 perc olvasás
0 0 0
Obejzold meg a snóbejzimet

Tenyeres Imre egy szerencsétlen flótás tele jóindulattal. Rajtakapja a feleségét a barátjával a hitvesi ágyban. Imre nyugodtan lereagálja az in flagrantit, de onan elindul a kálváriája.

6 perc olvasás
0 0 0
Retina

Attila tíz évesen veszítette el a látását. Azóta eltelt húsz év, és megtanult önállóan élni. Egy retina beültetés elhozza neki a csodát, újra lát, de legrosszabb rémálmában sem tudta volna elképzelni, hogy az élete ilyen irányt fog venni.

15 perc olvasás
0 0 0
Kölni

Amikor még én voltam gyerek, mindig a rosszaságon törtük a fejünket. Fára másztunk, gyümölcsöket loptunk, néha nem mentünk iskolába. Ez a történet egy testvérpárról szól, akik egy életre megtanulták tisztelni az időseket.

4 perc olvasás
0 0 0
A hóember

Peti még csak hat éves, de már megjárta a poklok poklát. Mindig izgalommal várja apukáját haza, aki kamionnal járja a messzi utakat. Anyukája gondoskodik róla a hosszú téli napokon is. Ha tél van, hó is van. Ha hó van, akkor bizony hóembert kell építeni. Kivel lehet ezt megtenni? Apuval.

11 perc olvasás
1 0 0
Hajléktalan

Megjelenik egy hajléktalan egy munkahelyen. Az ott tevénykedő egyszerű melós megszánja, és ételt ad neki. A fizettség a hajléktalan története, ami nem várt hatással van a jószívű emberre, és talán az olvasóra is.

4 perc olvasás
0 0 0
Eddig, és ne tovább!

Zsanett kénytelen elviselni az iskolaigazgató szexuális közeledését, ha meg akarja tartani a tanári állását. Mivel egyedül neveli a nyolcéves fiát, úgy érzi nincs más választása. Az új fizika tanár, Ádám, megdobogtatja a szívét, de az esetleges szerelmi kapcsolat más, nem várt fordulatot vesz.

9 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Harnyos Ferenc nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!