Barion Pixel nuuvella

A hóember

Vajon tényleg vannak csodák, vagy csak a hit ereje működik? Egy hóember is tud csodát tenni? Ez a történet egy kisfiú csodálatos gyógyulásáról szól.

Vissza Elolvasom a történetet

Regisztrálj és olvasd Harnyos Ferenc 11 történetét!


  • 1213 szerző
  • 798 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on






Már van Nuuvella felhasználóm.

Harnyos Ferenc

A hóember

Műfaj

misztikus

Rövid leírás / Beharangozó

Vajon tényleg vannak csodák, vagy csak a hit ereje működik? Egy hóember is tud csodát tenni? Ez a történet egy kisfiú csodálatos gyógyulásáról szól.

Rövid összefoglaló

Peti még csak hat éves, de már megjárta a poklok poklát. Mindig izgalommal várja apukáját haza, aki kamionnal járja a messzi utakat. Anyukája gondoskodik róla a hosszú téli napokon is. Ha tél van, hó is van. Ha hó van, akkor bizony hóembert kell építeni. Kivel lehet ezt megtenni? Apuval.

Olvasási idő

11 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Harnyos Ferenc nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!