Barion Pixel nuuvella

Hetei Gyula

Csupán néhány éve foglalkozom írással, pontosabban amióta nyugdíjba jöttem. A munkában eltöltött évtizedek alatt rengeteg történést éltem át, közvetlen és közvetett módon. A novelláimban megírt történetek kitalált jellegűek, de mindegyike valamilyen valóságos alapra épült.
A történetek jellemzően csattanóval végzödnek, így a T. Olvasó érdeklődése végig megmarad.
Remélem hamarosa Önt is az olvasóim között üdvözöletem!


Eddigi megjelenések

Még nem jelent meg publikációm.


Csupán néhány éve foglalkozom írással, pontosabban amióta nyugdíjba jöttem. A munkában eltöltött évtizedek alatt rengeteg történést éltem át, közvetlen és közvetett módon. A novelláimban megírt törté... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Még nem jelent meg publikációm.

Tündérkirálynő

1 perc olvasás
0 0 0
Nevető szemek

Lírai vers, egy reménytelennek tűnő kapcsolatról.

1 perc olvasás
0 0 0
A barátság veszélyes műfaj

Szép a barátkozás a panellakók között is. Ha nagyon belemelegszünk ebbe a műfalba, óvatlanok leszünk, és ez könnyen járhat kínos következményekkel.

7 perc olvasás
0 0 0
Égi tünemény

Mindig élvezetes a vakáció alkalmával lebonyolított horgászat? A három jóbarát hihetetlen kalandokon esik át a tó partján horgászás közben.

14 perc olvasás
0 0 0
Test és lélek külön utakon

Előfordul, hogy a gyermek születésénél fogva nincs szinkronban a test és a lélek harmóniája. Ez a kínos felismerés sok problémát okoz a gyermek fejlődése során. A másság tudatával nehéz élni. Vajon sikerül megtalálni a megoldást?

9 perc olvasás
0 0 0
Ünnep a villában

A hajdani két egyetemista barát, miután lediplomáztak, nagy terveket szőttek. Vajon ezek a tervek miként valósultak meg az eredeti elképzeléshez képest? Erről szól a krimi elemekkel tarkított történet.

11 perc olvasás
0 0 0
A véletlen se mindig véletlen

A véletlen találkozás is csak akkor jöhet létre, ha mi is akarjuk. Lola és Sándor találkozása is a véletlen műve, megspékelve izgalmas részletekkel.

14 perc olvasás
1 0 0
A legnagyobb halak nem a vízben élnek

Aki a horgászat hobbijának hódol, az ne lepődjön meg, ha halak helyett egészen más is horogra akad néha. Még az is lehet, hogy ez a más még a horgászatnál is izgalmasabb.

12 perc olvasás
0 0 0
A pénz bűvös hatalma

A két szobafestő barát egy munkaelyen dolgozott, békében, megértésben. A becsületes munkát végző dolgozókat megbecsülés övezte munkahelyükön is. Egy nap azonban történt valami szokatlan eemény az életükben. Vajon ezt az eseményt sikerül feldolgozniuk? Ha igen, akkor hogyan?

13 perc olvasás
0 0 0
Bűvöletben

Hanna tudja magáról, hogy nem született szépnek.Amikor egy alkalommal vonaton utazott, az egyik férfi utas megszólította, beszélgetni kezdtek.Sok minden kiderült mindkettőjükről. Az utazás végére Hanna szemlélete teljesen megváltozott.a szépség fogalmáról.

7 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Hetei Gyula nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!