Barion Pixel nuuvella

Hetei Gyula

Csupán néhány éve foglalkozom írással, pontosabban amióta nyugdíjba jöttem. A munkában eltöltött évtizedek alatt rengeteg történést éltem át, közvetlen és közvetett módon. A novelláimban megírt történetek kitalált jellegűek, de mindegyike valamilyen valóságos alapra épült.
A történetek jellemzően csattanóval végzödnek, így a T. Olvasó érdeklődése végig megmarad.
Remélem hamarosa Önt is az olvasóim között üdvözöletem!


Eddigi megjelenések

Még nem jelent meg publikációm.


Csupán néhány éve foglalkozom írással, pontosabban amióta nyugdíjba jöttem. A munkában eltöltött évtizedek alatt rengeteg történést éltem át, közvetlen és közvetett módon. A novelláimban megírt törté... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Még nem jelent meg publikációm.

Tündérkirálynő

vers
1 perc olvasás
0 0 0
Nevető szemek

Lírai vers, egy reménytelennek tűnő kapcsolatról.

vers
1 perc olvasás
0 0 0
A barátság veszélyes műfaj

Szép a barátkozás a panellakók között is. Ha nagyon belemelegszünk ebbe a műfalba, óvatlanok leszünk, és ez könnyen járhat kínos következményekkel.

szépirodalom
7 perc olvasás
0 0 0
Égi tünemény

Mindig élvezetes a vakáció alkalmával lebonyolított horgászat? A három jóbarát hihetetlen kalandokon esik át a tó partján horgászás közben.

misztikus
14 perc olvasás
0 0 0
Test és lélek külön utakon

Előfordul, hogy a gyermek születésénél fogva nincs szinkronban a test és a lélek harmóniája. Ez a kínos felismerés sok problémát okoz a gyermek fejlődése során. A másság tudatával nehéz élni. Vajon sikerül megtalálni a megoldást?

pszichológia
9 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Hetei Gyula nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!