Barion Pixel nuuvella

HoPe's thoughts

Hogyan nem szabad(na) élni

Ha megkérdeznéd, milyen kijelentést utálok a legjobban a világon, azt mondanám, hogy azt, hogy "annyi mindent szerettem volna.... , de nem mertem/ nem tudtam/ nem úgy alakult". Ennél kegyetlenebb kevés mondat van.

2 perc olvasás
1 1 0
Előbb, avagy inkább utóbb

Ellentmondások. Amikor a racionalitás és az érzelem egymásnak feszül, s úgy tűnik egyik se enged a saját igazából. Élet.

1 perc olvasás
2 1 0
Vannak azok a pillanatok...

Mindig vannak olyan pillanatok az életben, amit úgy érzünk, hogy inkább átugranánk, nem akarjuk megélni. A kórházi várakozóterem többnyire pont egy ilyen hely. Mégis, egy ilyen helyen is érdekes és tanulságos lehet megélni a pillanatot.

3 perc olvasás
1 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni HoPe's thoughts nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!