Barion Pixel nuuvella

Vannak azok a pillanatok...

Gondolatok a kórházi várakozóban. Hangulatok. Életérzések. Színek. Pillanataim.

Vissza Elolvasom a történetet

 

HoPe's thoughts

Vannak azok a pillanatok...

Rövid leírás / Beharangozó

Gondolatok a kórházi várakozóban. Hangulatok. Életérzések. Színek. Pillanataim.

Rövid összefoglaló

Mindig vannak olyan pillanatok az életben, amit úgy érzünk, hogy inkább átugranánk, nem akarjuk megélni. A kórházi várakozóterem többnyire pont egy ilyen hely. Mégis, egy ilyen helyen is érdekes és tanulságos lehet megélni a pillanatot.

Értékelés

Nincs értékelve

Olvasási idő

3 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben