Barion Pixel nuuvella

Előbb, avagy inkább utóbb

A dolgok szépsége, hogy  kikopik.  Minden nem hozzád tartozó dolog  előbb vagy utóbb elhomályosul. Eltűnik. Mert nincs helye, s ez így van rendjén.
Az egyetlen gond: ez az&nbs...

Vissza Elolvasom a történetet

 

HoPe's thoughts

Előbb, avagy inkább utóbb

Műfaj

vers

Rövid leírás / Beharangozó

Rövid összefoglaló

Ellentmondások. Amikor a racionalitás és az érzelem egymásnak feszül, s úgy tűnik egyik se enged a saját igazából. Élet.

Értékelés

5.0 (1)

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben