Barion Pixel nuuvella

Horvát Dorina

Szia,kedves olvasó!Én Horvát Dorina vagyok,és nagyon szeretek írni egyben költeni is.Ezen a felületen elérhetőek lesznek a verseim egyben novelláim is.Ha tetszik amit csinálok,kövesd ezt az oldalt.Köszönöm,ha velem tartasz a kalandokban!


Szia,kedves olvasó!Én Horvát Dorina vagyok,és nagyon szeretek írni egyben költeni is.Ezen a felületen elérhetőek lesznek a verseim egyben novelláim is.Ha tetszik amit csinálok,kövesd ezt az oldalt.Kös... tovább olvasom

Anne O'Brien kalandjai
Az elfelejtett démonok eljövetele - 1.

Anne O'Brien egy átlagos 14 éves lánynak tűnhet,ám ha jobban megismerjük igazából nem is olyan átlagos.Az egyik ilyen átlagos napon ugyanis,belép egy olyan titkos világba,ami teljesen külön áll a valóságtól.Ugyanis ez a világ varázslattal teli,plusz éppen most akarnak a gonosz erők előtörni.

1 perc olvasás
0 0 0
Barátságról

Egy barátság rövid története.

1 perc olvasás
0 0 0
Emlékem

Egy szép emlékből írt vers.

1 perc olvasás
0 0 0
Galambok

A kémény tetején fészkelő galambok rövid története.

1 perc olvasás
0 0 0
Egy őszi éjszakán

Egy őszi éjszaka rövid története.

1 perc olvasás
0 0 0
Hold után

Mi lesz akkor,amikor a Hold már nyugovóra tér? Amikor már egy másik jön fel utána?

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Horvát Dorina nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!