Barion Pixel nuuvella

Horváth Elza

Budapesten születtem. Középiskolában szerettem az irodalom órákat és míg másoknak nem tetszettek a kötelező olvasmányok, főleg az elvontabbak, addig én imádtam őket. Iskolán kívül Rejtő Jenő és Agatha Christie volt a két kedvenc íróm, aztán pedig Lőrincz László.
4 éves korom óta imádom a krimiket, szó szerint krimin nőttem fel apukám bánatára, bár mikor az első történetemet elolvasta 2019.nyarán, akkor csak annyit kérdezett, hogy honnan van ennyi fantáziám. Az évek alatt összegyűjtött könyvek és filmek mondatait a telefonom ellopása mintha beindította volna a jobb agyféltekémet és egyszerűen onnantól kezdve nem volt megállás. Írni kezdtem és a történetek jöttek, jönnek maguktól, ráadásul nem akárhogyan. Az agyamban filmek jelenetei peregnek, amiket megpróbálok leírni. Néha nehéz, néha meg egyszerűen csak jönnek a szavak gondolkodás nélkül. Talán nem nagyképűség azt mondani, hogy bárkiből tudok gyilkost vagy vicces figurát csinálni.


Eddigi megjelenések

A kislány és a hadnagy
Őrangyalom vigyázz rám!


Budapesten születtem. Középiskolában szerettem az irodalom órákat és míg másoknak nem tetszettek a kötelező olvasmányok, főleg az elvontabbak, addig én imádtam őket. Iskolán kívül Rejtő Jenő és Agatha... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

A kislány és a hadnagy
Őrangyalom vigyázz rám!

Egy nő négy arca egy nap alatt: anya, feleség, háztartásbeli, vállalkozó

Milyen is egy anya élete, ha négy különböző szerepben kell helytállnia nap, mint nap? Én 20 éve élem ezt az életet. Olvasd el és megtudod.

9 perc olvasás
0 0 0
Gyilkosság nyolc keréken
Gyilkosság nyolc keréken - 1.

Vajon a drog tényleg olyan hatással van az emberre, ahogy azt gondoljuk? Lehet olyan is, hogy nincs szükség drogra, hogy megtegyünk valamit?

25 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Horváth Elza nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!