Barion Pixel nuuvella

Horváth M. András

Szerzői munkásságom egyelőre a novellákra korlátozódik. Hiszek a műfajban. Elfoglalt emberként ezeket könnyebb megalkotni és ezeket könnyebb olvasni is. Írtam egy novelláskötetet. Most ezen a felületen próbálkozom új novellák írásával.


Eddigi megjelenések

Kávészünet - Publio Kiadó


Győrött születtem. A Révai Miklós Gimnáziumban érettségiztem 2001-ben. Az ELTE jogi karán végeztem 2007-ben. 2012 óta ügyvédként dolgozom Budapesten. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Kávészünet - Publio Kiadó

Horváth M. András első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Horváth M. András nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!