Barion Pixel nuuvella

Horváth Tamás

Életemet már egész kiskoromtól kezdve végigkísérte a filmek iránti rajongás, VHS-en láttam az összes klasszikust, első olvasmányos élményeim is filmes magazinok voltak. Ezek mellé aztán szép lassan bekúsztak a keményfedeles kötetek. Az elmúlt pár évben találtam rá Irvine Welsh és Murakami Haruki könyveire, amelyeket azóta is a legszívesebben olvasok. Mindezek mellett pszichológiai témájú könyvek foglalkoztatnak mostanság. Rengeteg történet vár arra a fejemben, hogy papírra kerüljön. Nemrég lettem kész életem első regényével, mely egy önéletrajzi ihletésű, de fiktív történet, melyet neveztek már a magyar Trainspottingnak, de én annál többre vállalkoztam, minthogy egy utánzatot készítsek. Sokat merítettem az életemben történt tragédiákból, a terápiás hatás csak egy, az írás számos pozitív hozadékai közül.Őszintén bízom benne, hogy lehetőséget kapok a regény publikálásra is majd, mely kellő motivációval bírna a nagyobb volumenű írásaim folytatásához is. Jelenleg kisebb történetekkel, novellákkal foglalkozom, nagy álmom, hogy az írásaimból egyszer egy filmes sorozat készüljön.


Életemet már egész kiskoromtól kezdve végigkísérte a filmek iránti rajongás, VHS-en láttam az összes klasszikust, első olvasmányos élményeim is filmes magazinok voltak. Ezek mellé aztán szép lassan be... tovább olvasom

Nepál

Hány állásinterjú szükséges ahhoz, hogy összecsomagolj és Nepálba költözz?

5 perc olvasás
0 0 0
Szemét világ

Egy magányos kukás családegyesítési próbálkozása a szemét világban.

4 perc olvasás
0 0 0
Macskatemetés

Rövid történet arról, hogyan engedjük el szeretteinket.

3 perc olvasás
0 0 0
Várna

Külső és belső utazásom története Skóciából Várnáig.

3 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Horváth Tamás nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!