Barion Pixel nuuvella

Horváth-Tóth Éva

2019 tavaszán kezdtem írni, főleg verseket. Következő év elején hosszabb-rövidebb történetekkel is megpróbálkoztam és megkedveltem ezt a kifejezési formát. 2020 decemberében megjelent első kötetem - Szívdobbanás versek címmel -, szerzői kiadásban. Még keresem a hangom és azt a formát, amit a magaménak tudhatok, éppen ezért történeteim és verseim is sokfélék.


2019 tavaszán kezdtem írni, főleg verseket. Következő év elején hosszabb-rövidebb történetekkel is megpróbálkoztam és megkedveltem ezt a kifejezési formát. 2020 decemberében megjelent első kötetem - S... tovább olvasom

Bennem a világ

Visszaemlékezés arra, ahogyan gyermekként láttam a világot. A világomat a szülőfalumban.

visszaemlékezés
3 perc olvasás
0 0 0
Madár vagyok

A félelem gúzsba köti az embert. Ha képes elengedni rettegése tárgyát, szárnyalhat az elméje, a lelke.

vers
1 perc olvasás
0 0 0
Lennék érted

Játékos hangvételű szerelmes vallomás.

vers
1 perc olvasás
0 0 0
Ébredő érintés

Egy hajnali ébredés gondolatai a szerelemről és a testi vágyról.

felnőtt
3 perc olvasás
0 0 0
Ébredés

Gondolatok és elkapott pillanatok, érzetek ébredéskor.

vers
1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Horváth-Tóth Éva nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!