Barion Pixel nuuvella

Huge L. Lawrence

Sziasztok. Amatőr író vagyok és jelenleg egy történeten dolgozom, ami remélem elnyeri mindenki tetszését. Igazából 2021 januárjában jött egy ötlet, amolyan Dragon Ball/Marvel fanfiction. Ezt el kezdtem írni és a rokonaimnak, ismerőseimnek tetszett, ahogy bánok a szavakkal, így hát gondoltam egyet, hogy mi lenne, ha saját történetet találnék ki. Így is lett. Saját magam kitaláltam egy várost, szereplőket és történetüket. Ezt gondoltam könyv formájába megírom. Jelenleg is dolgozom rajta és 360 körüli oldalt tervezek belőle, mert a fejembe van anyag bőven. És szerintem három vagy négy kötet lesz, mert viszem tovább és tovább a szálakat.
A feltöltések folyamatosak, lehet lassan haladok vele, mert ugyebár dolgoznom is kell három műszakba, de amint van időm publikálok. Egyébként egy kis faluban lakom így bele adtam mindenemet ebbe a nagyobb történetbe. Ki tudja hol lesz a vége. Annyit elárulok, hogy messze. :) Reménykedem benne, hogy tetszik amit csinálok az olvasóimnak.


Eddigi megjelenések

Clarson city védangyalai - Kezdetek


Sziasztok. Amatőr író vagyok és jelenleg egy történeten dolgozom, ami remélem elnyeri mindenki tetszését. Igazából 2021 januárjában jött egy ötlet, amolyan Dragon Ball/Marvel fanfiction. Ezt el kezdte... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Clarson city védangyalai - Kezdetek


Huge L. Lawrence ajánlásai

Nuuvella korrektor
Mielőtt...
Clarson city védangyalai - Kezdetek
Clarson city védangyalai - Kezdetek - 30.

Nikki és társa közt egyre feszültebb a hangulat, ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy néha nem egyezik a nézetük.

kaland
13 perc olvasás
0 0 0
Clarson city védangyalai - Kezdetek
Clarson city védangyalai - Kezdetek - 29.

Morgen és Tom kézbe veszik az irányítást és megpróbálják kiszabadíteni a túszokat. Bár a polgármester nem nagyon örül neki.

kaland
10 perc olvasás
0 0 0
Clarson city védangyalai - Kezdetek
Clarson city védangyalai - Kezdetek - 28.

Sikerülhet a túszokat megmenteni? Mi lesz a végkimenetel? A polgármester ki tudja mit tervez. Mind ez kiderül ebben a fejezetben.

kaland
10 perc olvasás
0 0 0
Clarson city védangyalai - Kezdetek
Clarson city védangyalai - Kezdetek - 27.

A túsz ejtő azzal fenyegetőzik, hogy megöli a túszokat, ha nem jelenik meg a polgármester és a rendőrkapitány, cserébe a túszokért.

kaland
16 perc olvasás
0 0 0
Clarson city védangyalai - Kezdetek
Clarson city védangyalai - Kezdetek - 26.

Morgen és Dave nem nagyon értenek egyet, de meg próbálnak zöld ágra vergődni. Tom segítségével foglyukat el kezdik ki hallgatni, közben újabb akció veszi kezdetét.

kaland
8 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Huge L. Lawrence nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!