Barion Pixel nuuvella

Ian Pole

22 követő 17 történet

Ian Pole

Köszönöm szépen, hogy ide látogattál, és engem is olvasol!
Cserébe igyekezni fogok, hogy változatos, és érdekes novella palettával szolgáljak számodra.

Tizenöt éve írok, főleg fantasy, és sci-fi regényeket, novellákat. Ezen ideig két önálló regényem jelent meg nyomtatásban, és több novellám, különböző antológiákban. Ide, a nuuvellára igyekszem többféle zsánerben fogant novellákat feltenni, hogy mindenki kedvére szemezgethessen. A repertoárt pedig folyamatosan bővíteni fogom.

És szeretnék külön köszönetet mondani az eddigi támogatóimnak az ösztönzésért!


Eddigi megjelenések

Eddig megjelent önálló regények:
- A Pribék
- Megszegett esküvések

Novelláskötetek:
- arte tenebrarum kiadó antológiái
- lidércfény sci-fi antológia


Köszönöm szépen, hogy ide látogattál, és engem is olvasol!
Cserébe igyekezni fogok, hogy változatos, és érdekes novella palettával szolgáljak számodra.

Tizenöt éve írok, főleg fantasy, és sci-fi ... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Eddig megjelent önálló regények:
- A Pribék
- Megszegett esküvések

Novelláskötetek:
- arte tenebrarum kiadó antológiái
- lidércfény sci-fi antológia


Ian Pole ajánlásai

Ian Pole
A Paktum
Nuuvella
Használj borítóképet!
Ian Pole
Démonpásztor
Ian Pole
A Pribék /részlet/
Ian Pole
Mindenség őrzője

Regények, novellák megírásához háttér támogatás.

Munkám miatt csak este van lehetőségem írni. Ezért a támogatást borra, és másnapi kávéra költeném. Sok kávéra.

Támogatási célom: 50 000 Ft

Támogatom
Az utolsó nap

Egy fizikus időablak kísérleteit végül siker koronázza, bár nem abban a formában, ahogy tervezte. A tapasztalat mindenesetre gyökeresen megváltoztatja mind az ő, mind a fia életét.

14 perc olvasás
0 0 0
Megszegett esküvések /részlet/

Egy ezredévek óta létező nagyúr, ki sötét hatalom birtokosa modern "megoldó embere" segítségével rendezi a problémáit napjaink világában. A Pribék élete minden, csak nem egyszerű, ahogy a két világ mezsgyéjén egyensúlyozva kell teljesítenie ura parancsait.

10 perc olvasás
0 0 0
Másnap

Egy átbulizott éjszaka után, egy idegen lány mellett ébredni, és rádöbbenni, hogy nem csak a lelkiismeretfurdalással kell megküzdeni. Mi az igazi jellemgyengeség?

5 perc olvasás
2 0 0
Hangulat/fel/jelentés

Egy munkahelyi zaklatás rövid története több szemszögből. Mi az a helyzet, ami már annyira felbosszant, hogy kilépsz a komfortzónádból, hogy valódi lépéseket tegyél? És mi az a helyzet, amiben az önérdek, vagy a karrier a fontos?

8 perc olvasás
1 0 0
Az utolsó döntés

A XI. Lidércfény pályázat első helyezett novellája. Norman ezredesnek, és egységének elkeseredett szélmalomharca az árnyékzónában. A fertőzöttekkel, az idegenekkel, saját társaikkal valamint saját magukkal.

28 perc olvasás
9 7 0
Lilith-Rose szobája

Soha ne rombolj le kerítést addig, míg ki nem deríted, miért emelték.” R.Frost Két kislány kíváncsiságból utána jár a családi átoknak a régi, lezárt padlásszobában, ahol gyermekkorában szörnyű dolgokat tett a nagymama testvére; Lilith-Rose.

9 perc olvasás
3 1 0
Kényszerű megváltó

Maréknyi ember generációk óta fanatikus hittel kapaszkodik a vallásba egy mérgező ködfelhőben úszó sivár világban. Minden genaráció felejt az előző generáció tudásából, de a papok irányítása alatt élik nehéz mindennapjaikat betartva a szabályokat, míg egy fiatal vadásznak gyermeke nem születik, akié

35 perc olvasás
7 7 0
Cthulhu Prófétája

A kalandor természetű Renauld de Sonnac gróf ősi, sötét titkok nyomára bukkan hű társaival Bochier őrmesterrel, és Jacob atyával, majd hirtelen nyoma vész. Csaknem két évtizeddel később apró bálvány kerül a fia Thomas kezébe, melytől az ijfú grófot rémálmok kezdik el gyötörni.

44 perc olvasás
13 13 0
Hétköznapi Side Quest

A kamaszfiúra vár egy mindennapi küldetés, melyet nagyon szeretne teljesíteni. Még akkor is, ha ez több szempontból is komoly kihívásnak ígérkezik. "A kamaszkor azért is nehéz, mert nagyobb sűrűséggel kell első tapasztalatokat szereznünk, mint bármilyen más életkorokban."

3 perc olvasás
15 5 0
Mindenség őrzője

Két egymással rivalizáló félisten, valamint bajnokaik, akik korokon átívelő küzdelmük során romba döntik saját világukat. Mihez kezdenek egy idegen világba átlépve? Vagy nem is olyan idegen ez az új világ?

10 perc olvasás
17 16 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Ian Pole nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!