Barion Pixel nuuvella

Ibrányi Diána

Ibrányi Diána vagyok és van egy csodálatos kisfiam, aki előhozta belőle a mesélő képességet. Egy hosszú autós utazás során kezdtem el neki mesélni és a történetek száma egyre csak nőtt ,míg végül egy egész könyvre való mesévé alakult.


Eddigi megjelenések

Bence Mókus kalandjai


Ibrányi Diána vagyok és van egy csodálatos kisfiam, aki előhozta belőle a mesélő képességet. Egy hosszú autós utazás során kezdtem el neki mesélni és a történetek száma egyre csak nőtt ,míg végül egy ... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Bence Mókus kalandjai

Rejtélyes Erdő

A kis barátok egy rejtélyes erdőben taláják magukat, ahol ráébrednek, hogy nem lesz egyszerű a kiút. Együtt mégis megoldják és a végén mindenki ráébred a barátok nélkül nem ment volna.

2 perc olvasás
0 0 0
Bence Mókus Kalandjai

-Ó egy újabb állatmesés könyv!Ez nem így van,a meséim elsődleges célja a szórakoztatáson és a mókán túl segítenek eligazodni a kihívások erdejében, megtanítják az olyan értékeket, mint önzetlenség, barátság és hűség. Ha megjött a kedved rajta hát! Olvasd el!

18 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Ibrányi Diána nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!