Barion Pixel nuuvella

PszichoVirulógia és a matematikusok

Sajnos még közvetlenül nem tudjuk kimutatni és érzékelni sem a pszichovírusokat, csak közvetve.... de így volt ez a biológiai vírusokkal is a tudományban a felfedezésük és felismerésük idején. Sőt a biológiai vírusokat is hamarabb gyógyították, immunizálták, mint elektro-mikroszkóp alatt láthatták. Megdöbbent, hogy matematikusok többsége is mennyire elmevírus fertőzött. Ahogyan a teológusoknál a matematikusoknál sem használ a racionális érvelés és csak a gyógyító vakcina elvvel készült érveléseim és képeim kezdenek el hatni.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd IGe 27 történetét!


  • 1200 szerző
  • 783 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

IGe

PszichoVirulógia és a matematikusok

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni IGe nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!