Barion Pixel nuuvella

Dunning-Kruger hatás érvényes a kitalálóira is

A pszichovirulógiai vizsgálataim és kisérleteim alapján a Dunning-Kruger hatás is egy kamu ... tudományosan ténylegesen nincs is igazolva, tehát pszihovirus-szerűen (vallás/hit, konteó, álhír, fake news, hiedelem, áltudomány, posztmodern filozófia, téveszme, pletyka ...) terjedt csak el. Valójában akik használják érvelésekben, azok akarnak vele okosnak látszani, de közben nem azok. Dunning és Kruger 2000-ben Ignobel-díjat kapott a munkásságáért, mert képtelenek voltak felismerni mennyire is nem értenek sem a tudományhoz, sem a pszichológiához.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd IGe 27 történetét!


  • 1199 szerző
  • 783 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

IGe

Dunning-Kruger hatás érvényes a kitalálóira is

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni IGe nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!