Barion Pixel nuuvella

IGe

2 követő 39 történet

IGe

Logika, kognitív és pszichovirulógia kutató, erős tudományfilozófiai vénával és humorérzékkel. A szerző számos tudományos társaságnak volt a tagja, de azt látta, hogy ezekben a tekintélytisztelet és valamiféle lobbizás mindig fontosabb volt mint az igazi és valódi tudomány. Így kilépett mindből és később már akkor sem lépett be egyikbe sem, ha akármilyen dologgal csábították. Szeret független kutató és gondolkozó lenni. Önálló Egyéniség. Van persze jó néhány újítása és találmány-féléje még fejlesztőmérnök korából és számos nagyon szép szakmai sikere is. ... de mint a már megjelent Trükkös Mém című e-könyvből és további itteni írásaiból is kitűnik a tudományfilozófia, pszichológia, a tudomány határterületeinek a kutatása az ami igazán érdekli.


Eddigi megjelenések

Trükkös Mém - Túl Richard Dawkinson [eKönyv: epub, mobi]
Több mint 14 országban értékesítik könyvterjesztők. Scibrid USA előfizetéses streaming + a google play is.


Ritka fejlődési rendellenességem van. Extra módon nem vagyok hipnábilis. Tehát a legtöbb ember befolyásolható, irányítható és hipnotizálható is. Nos én meg nagyon nem.
tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Trükkös Mém - Túl Richard Dawkinson [eKönyv: epub, mobi]
Több mint 14 országban értékesítik könyvterjesztők. Scibrid USA előfizetéses streaming + a google play is.


IGe ajánlásai

Hanna Firkál
Teológustípusok
L. J. Wesley
Filozófia
Dick Van Houjt
Ahol az erő, ott a jog. 1. rész.
Mundus vult decipi... - 19.
reveszmarton
A pillanat varázsa
Nuuvella
Nézd meg a videót az újdonságainkról

Szeretnék kiadatni egy többnyelvű tudományfilozófiai e-könyvet

Kurt Gödel első nemteljességi tételéről sikerült kimutatnom, hogy az soha sem volt valójában bizonyítva. Ez egy nemzetközileg is jelentős tudományos felismerés, ami több nyelven jelenne meg.

Támogatási célom: 240 000 Ft

Támogatom
IGe
Az agnoszticizmus elemzése

A szó és a fogalom egyértelmű eredetét tekintve, sok más világnézeti ághoz és valláshoz hasonlatosan, egy viccnek, tréfának, agymenésnek született, csak néhányan komolyan vették.

3 perc olvasás
1 0 0
IGe
Gödel első nemteljességi tétele hibás. Attól még a matek lehet teljes. 3.0

Gödel tétele rengeteg zavart okozott a matematikában, a logikában, a filozófiban és a kozmoógiában is. Megszegi és áthágja a valódi tudományosság elveit.

11 perc olvasás
0 0 0
IGe
ŐsRobbanásHívők és a matek

Ha nincs a világegyetemnek határa, akkor TÁGULNI SEM nagyon van minek.

1 perc olvasás
0 0 0
IGe
LaposFöldes ateisták

Aki a valóságot, hogy sok Isten van,  a LaposFöldesek szintjén tagadja, arra kár karaktereket és figyelmet is áldozni.

2 perc olvasás
0 0 0
IGe
Gödel első nemteljességi tétele hamis

Gödel tétele rengeteg zavart okozott a matematikában, a logikában, a filozófiban és a kozmoógiában is. Gyakorlatilag 90 éven keresztül átvert sokakat és lehet önmagát is.

3 perc olvasás
0 0 0
IGe
Isten/-ek létezésének bizonyítékai?

Isten és az Istenek születési és létezési helye az emberek agya. Ami persze hajszál pontosan megegyezik az ateizmus születési és létezési helyével. Ez a tudományos vizsgálódás és tesztelés eredménye és azt túl sok tudós által és túl sok tudományi ágban cseng össze, tehát tény.

4 perc olvasás
0 0 0
IGe
Gödel első nemteljességi tétele hibás. Attól még a matek lehet teljes. 2.0

Gödel tétele rengeteg zavart okozott a matematikában, a logikában, a filozófiban és a kozmoógiában is. Megszegi és áthágja a valódi tudományosság elveit.

8 perc olvasás
0 0 0
IGe
Hívők csak egy értelmetlen halmaz

A logikai halmazelmélet miatt a "hívők" fogalmazásmód csak egy érvelési hiba. Ne dőljetek be neki!

1 perc olvasás
0 0 0
IGe
Versparódiáim & Verspárbaj

Verselős hangulatba kerültem, mert az emberek érzelme forog körülöttem. Gondolkodom és tudom miért akadsz ki tőlem, hisz az ország bohócai vallásos soraiba léptem. 

5 perc olvasás
0 0 0
IGe
Kételkedés ereje

Nekem a belső hit helyett a KÉTELKEDÉS sokkal jobban működik. Nem hiszem el, hogy amit sokan mondanak, hogy nem megvalósítható, hanem kételkedek benne, majd megvalósítom. 

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni IGe nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!