Barion Pixel nuuvella

irokez

Mottóm: Azt akarom ami lesz


Mottóm: Azt akarom ami lesz

A Fagin

Dumáltunk, énekeltünk, gitároztunk. Zsembera Jóska épp az Égi lovast játszotta Jolana gitárján. Áhítattal hallgattuk, míg közeledni nem látszott az esti rendőrjárőr. Amikor hallótávolságon belül értek a fakabátok, Józsi "átváltott" a Poljuskára.

szépirodalom
5 perc olvasás
0 0 0
A Miszter húzta a rövidet
Szovjetunió - 1.

Este kupaktanácsot tartottak a szálláson, mi legyen a megoldás, valahogyan át kell nyomni a gépsort?!  Abban maradtak, hogy aki a rövidet húzza, meghívja Nagyezsdát vasárnapi ebédre. Aztán lesz ami lesz! A rövidet hamiskás mosoly kíséretében a Miszter húzta. 

szépirodalom
2 perc olvasás
0 0 0
A szerencse legkisebbik fia

Szuggerálom a cetliket és az egyik láthatóan kijjebb áll a többitől. Ez a jel, kihúzom. Nem hiszek a szememnek: Ismertesse a Pitagorasz-tétel bizonyítását.

szépirodalom
2 perc olvasás
0 0 0
Recipe ferrum

A tananyag feldolgozásában nem tudott segíteni, mivel a sakkon kívül semmihez sem értett - de ahhoz nagyon.

szépirodalom
3 perc olvasás
0 0 0
Az a bizonyos pofon

Pont Eszti néni elé toppantam, aki akkor lépett be a terembe. Ijedtében akkora pofont adott, hogy visszaültem a szekrénybe.

szépirodalom
1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni irokez nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!