Barion Pixel nuuvella


Keserű galiba

Tihamérnak csupán annyi volt a bűne, hogy ásott egy nagy gödröt az iskolaudvaron, ahol négy osztálytársa szeretett volna engedély nélkül elhagyni az iskolát. Az arrogáns osztályfőnök mindegyiküket kérdőre vonta, nem számolva azzal, hogy Tihamért később ismét bántalmazzák majd a bandatagok.

10 perc olvasás
Világverseny a berekben

A béka a vizek, a nyúl a rétek távolúgróbajnokai lett a kenguru, az örökös világbajnok áll rajthoz azon a távolúgróversenyen, amelyen a földigiliszta is győzni akar. Csodák csodájára erre is van lehetőség

25 perc olvasás
Ajándék
Ajándék - 7.

Sára üzen az apjának. Megérti vajon? Szavalóvesenyen vajon ki fog nyerni?

10 perc olvasás
Kiskarácsony

Ha csak egy karácsonyfa közül választhatnál, melyik lenne az? :)

5 perc olvasás
Élet és Halál

"Hát újra találkozunk..."  Az Élet szinte súgja a szavakat. Mindig ilyen hatással volt rá, ha közel került a Halálhoz.

2 perc olvasás

fikció

Lomtalanítás

– Szia! Milyen napod volt? – Fárasztó – sóhajtott. – Egy hulla van a ledobóban.

2 perc olvasás
A kezdet
Szabad akarat - 1.

A Szabad akarat című regény első fejezete, amelyben Johanna rájön, hogy a barátnője, Rebeka a vonzás törvénye segítségével csábította el tőle Petit, a volt barátját, és elhatározza, hogy hasonló módszerrel fogja visszaszerezni a fiút.

5 perc olvasás
Most és soha

Az első gyermekét váró Jenny Swan ismétlődő látomásoktól szenved. Az újra és újra átélt borzalmak minden esetben az ő halálával végződnek. Ezért pszichológushoz fordul, hogy az segítsen rajta. Csakhogy az élet egy másik, tragikus szálat is belefűz a történetbe...

9 perc olvasás
Megmentők

Verseket író középkorú nő, végtelenül közönyös férj és izgalmas, romantikus szerető. Katarzis garantálva. Örülök, hogy rátaláltam erre a régebbi novellámra és fel is pattintom ide a Nuuvellára, mert túlnyomórészt macsós, sokszor cinikus dolgaim vannak, ez pedig bizonyítja: szeretem a romantikát is.

10 perc olvasás

nem-fikció

Mosolyod a palacsinták mögött

Már én is nagymamaként szívesen emlékszem vissza nagymamámra. És ahogy az emlékek felszínre törnek, döbbenek rá, hogy alig van mire emlékeznem.

2 perc olvasás
Angyalemberek
Angyalemberek - 2.

2. rész: Anna és Péter látogatása az asztrológusnál. Beszélgetés a karmaasztrológiáról, az angyalemberekről, a Halak és a Vízöntő korszak jellemzőiről, és a korszakváltásról. 

37 perc olvasás
Az első lépések – társkeresőben
Hét, kettő, egy... - 3.

Napló. Gondolatok. Visszaemlékezés. Első lépések. Párkapcsolat. Találkozások. Útkeresés. Önmagam megismerése. Netes társkeresés.

6 perc olvasás
Majd újra felállsz

Szerette, bízott benne, de túlságosan feladta önmagát a kapcsolatában. Mert a szerelem néha rongybabává változtatja az embert.

9 perc olvasás

mese

A Fehér hó meséje

Mese egy tesvérpárról, ahol a fiúnak, nem hétköznapi kalandok jutottak! Kíváncsi lettél? Olvasd el!

5 perc olvasás
Van élet!?!

novella az életről, sci-fi.

1 perc olvasás

vers

Van egy hely
Árny-Álom-Szerelem - 4.

Van egy hely, hol mi élünk, s mi tesszük azzá, ami. Pesszimistának tűnő hangulat, ami igazából ösztönöz arra, hogy jót s jól cslekedjünk.

1 perc olvasás
(elmenni mindig nehéz)

cserepes szájú, polkorrekt angyalkórus.

1 perc olvasás

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!