Barion Pixel nuuvella


Csak

1 perc olvasás
Tata urai
Tata-túra - 1.

Tatán járva - különösen a várban - visszaköszön az eleven történelem. Egy kis elmélkedés a régi nagyokról.

3 perc olvasás
Nézd anya, hull a hó!

Amikor a lakásba kényszerülünk, a bezártságban is örömökre lelhetünk.

3 perc olvasás
Háborgó szerelem 19 rész
Háborgó szerelem 19 fejezet - 19.

Ha csak a bosszú érdekel, de a szerelemen kell keresztül gázolnod, hogy teszed meg? Hogy lépsz előre, ha a szerelmed keze tart. Sem vele sem nélküle.

21 perc olvasás
Csontvirágszál

Egy kislány keserű harca a rideg valósággal.

5 perc olvasás
Madárka

Madarak szerelmi vívódása. Az egyik menekülne, a másik meg követné a világ végére is.

1 perc olvasás

fikció

Krízis

"Egy olyan szolgáltatást akartak kifejleszteni, mely igénybevevőjének lehetővé teszi egy általa választott régi élmény újraélését, olyan érzetek kíséretében, mintha valóban ismét ugyanott lenne. Ugyanazt látja, ugyanazt hallja, ugyanazokat a szagokat érzi, mint akkor. Időutazás."

10 perc olvasás
A legszebb dal

Egy koncerten a közönség szórakozik, a banda dolgozik. De mi van, ha egyikük aggodalma árnyékolja be a koncertet? Győz a profizmus, vagy minden bukik? Hogyan mutatja meg háláját, fájdalmát egy profi előadó?

5 perc olvasás
A lift

Mi történik akkor, ha két idegen együtt kerül szorult helyzetbe?

3 perc olvasás
Az út a Kontinensre
A csikó, aki tüzben született előzménytörténetek - 1.

Esperanza régóta szeretne eljutni az otthonául szolgáló szigetről a szárazföldre, de édesapja nem engedi. A kanca apja akaratának ellenállva elmegy, de a Kontinensen nem egészen az várja, amit elképzelt...

13 perc olvasás

nem-fikció

Egy másik életben…

A döntéseink hatással vannak az életünkre, azonban azt, hogy helyes volt-e, csak sok-sok év távlatából tudjuk majd megítélni.

1 perc olvasás
A potenciál bennük van
Gondoltam egyet - 4.

Hogy kinek van igaza? Nem mindig nekem... De van az a helyzet, ahol érdemes meghallani, amit mondok, mert a végeredmény csak jobb lehet általa.

3 perc olvasás
Otranto krónikása

A Krisztus urunk születése utáni 1480-adik évben sötét fellegek vetnek árnyékot a máskor fényben fürdő Nápolyi Királyságra. A muszlim veszedelem halált hoz Itália földjére, melynek kétségbe esett, jámbor lakói a keresztény magyarok segítségében bizakodnak.

5 perc olvasás
Szárnyakat adunk vágyainak
ÉGEN és FÖLDÖN - 1.

Ha az ember lánya úgy dönt, légiutas-kísérőként keresi a kenyerét, sokszor - akaratán kívül is - egy olyan idealizált női minta megtestesítője lesz, amire soha nem vágyott.

11 perc olvasás

mese

A kis fekete gólya meséje

Kövesd a kis fekete gólyát...

1 perc olvasás
Karácsonyi csoda

Valahol messze-messze, az erdő leges-legmélyén, élt egy vénséges, vén, öreg manó, Morga. Olyan öreg volt, hogy bizony ő maga sem tudta megszámlálni, hány telet is látott már. Állandóan zsörtölődött, állandóan morgolódott, soha nem tudott semminek sem örülni, senkihez nem volt soha egyetlen kedves s

64 perc olvasás

vers

[Zengve leng…]

Természetkép

1 perc olvasás
Elmélkedés
Új idők - 34.

Fiatal felnőttkorom versei

1 perc olvasás

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!