Barion Pixel nuuvella

Angyal voltam, de a glóriám éjjel a párnádon hagytam

A glóriám éjjel a párnádon hagytam.
Téged jobban illet, neked jobban áll, én csak viselném, te viszont hordanád. Felettem csak akkor ragyog, ha a közeledben vagyok, talán nem is az enyém, csak rám akadt, vagy tévedésből nálam maradt és most jelez, ha rám gondolsz, ha hozzám érsz, ragyog, mert vagy annyira merész, hogy úgy szeress, ahogy vagyok.
A glóriám éjjel a párnádon hagytam. Nem volt jogom elhozni, hisz angyallá is melletted váltam. Sőt, most jöttem rá, hogy nekem soha nem volt szárnyam, nem vagyok szent, talán még jobb sem senkinél, egy kicsivel kevesebb is mint akit érdemelnél. Ne haragudj, hogy reggel elszaladtam, de
A glóriád éjjel a párnádon hagytam.

Tetszett a történet?

2 1

Regisztrálj és olvasd Ivády Gábor 14 történetét!


  • 1216 szerző
  • 801 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Ivády Gábor

Angyal voltam, de a glóriám éjjel a párnádon hagytam

Műfaj

vers

Rövid leírás / Beharangozó

A Haiku 17 szótagból álló, három soros vers Japánból. Rím nincs benne, a sorok külön is elgondolkodtathatnak, de együtt adják ki a teljes képet.
A leírások a haikuról további rétegeket fejtenek le, de a végén mégis csak az a fontos, hogy te hogy értelmezed az írást, mert mindenkinek mást jelenthet.

Rövid összefoglaló

Az angyalok köztünk vannak, néha bennünket is azzá tesz a közelségük.

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Ivády Gábor nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!