Barion Pixel nuuvella

Folyton szemmel tart

Jól vagyok. Magasan. Megérint a nap, elérem a holdat, szirmokon lépkedek, a hajnalokból zenét fakasztok. Jó helyen vagyok. Felettem csak az Isten, alattam a múltam, de ha lenézek még mindig megszédülök. Olyan sokat voltam már lenn, hogy ha megbillennék, már nem várnám meg míg újra leérek. Valahol félúton elhinném, hogy nem zuhanok, mint már annyiszor, hanem lebegek egy helyben és csak a világ őrült meg körülöttem, vagy elhinném, hogy az egész csak illúzió és mindezt csak képzelem és semmi nem igaz abból ami történik velem. De itt jön a legnagyobb baj, hogy a Kétségbeesés ezt a kételyt a hátam mögül lassan, pontonként a velőmre tetoválja, hogy ami most van, talán az is csak illúzió és akárhányszor megérzem a tekintetét, mindig egy kicsivel közelebb ugraszt a meredélyhez a talpam alatt borzadó elkeseredés.

Haiku:

Folyton szemmel tart

Csak bámul rám némán a

Kétségbeesés

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Ivády Gábor 14 történetét!


  • 1213 szerző
  • 798 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Ivády Gábor

Folyton szemmel tart

Műfaj

vers

Rövid leírás / Beharangozó

A Haiku 17 szótagból álló, három soros vers Japánból. Rím nincs benne, a sorok külön is elgondolkodtathatnak, de együtt adják ki a teljes képet.
A leírások a haikuról további rétegeket fejtenek le, de a végén mégis csak az a fontos, hogy te hogy értelmezed az írást, mert mindenkinek mást jelenthet.

Rövid összefoglaló

Csak egy apró billenés...

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Ivády Gábor nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!