Barion Pixel nuuvella

Nem titkolózom

Lakat vagyok. Angyallakat.
Feléd olyan nyitott, ha úgy akarod akár be is zárok, hogy biztonságot adjak, hogy szorosan magamhoz öleljelek, hogy elrejtselek mindenki elől, mint hideg téli estén a meghitt paplan. Vagy csak félig nyitom ki magam, hogy belém karolhass, de ha ahhoz van kedved, hát azt sem bánnám ha ékszerként hordanál magadon elrettentendő a hordát.
Neked adtam mindenem, az összes csavarom, alkatrészem, nálad van a biztonságom, a nyikorgásom, nincs előtted semmi titkom... azonban kérlek – csak hogy maradjon belőlem nekem is valami, hogy meg tudjam magam határozni, hogy ne legyek végül kifordított ördöglakat - a záram, a működésem, a gyenge pontom ne akard megfejteni. Tiéd vagyok, de - hagyj meg abban a hitben, hogy - a kulcsot magamnál tartom.

Haiku:

Nem titkolózom

csak féltve őrzöm ami

hozzám tartozik

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Ivády Gábor 14 történetét!


  • 1201 szerző
  • 785 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Műfaj

vers

Rövid leírás / Beharangozó

A Haiku 17 szótagból álló, három soros vers Japánból. Rím nincs benne, a sorok külön is elgondolkodtathatnak, de együtt adják ki a teljes képet.
A leírások a haikuról további rétegeket fejtenek le, de a végén mégis csak az a fontos, hogy te hogy értelmezed az írást, mert mindenkinek mást jelenthet.

Rövid összefoglaló

Mindenem odaadtam, csak a titkaimból hadd meradjon valamim

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Ivády Gábor nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!