Barion Pixel nuuvella

Sodródom benned

sodródom benned

vággyal festett ér vagyok

a leveledben

Édes kiszolgáltatottság, lelki szimbiózis. A hatásod alá szorítom magam, ha felgyorsulsz, veled szárnyalok, ha rossz kedved van, akkor veled búsulok, de olyankor örömöt koldulok, megragadom, magamhoz szorítom és a sodrásodba ugrom.
A keringésed nélkül leállok, mint a cápa, amelyik belehal a mozdulatlanságba. Ez nem csupán szerelem, ez annál több. A szerelmet valaki átvitte a túlpartra, ottragadt és irigykedve néz vissza ránk.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Ivády Gábor 14 történetét!


  • 1232 szerző
  • 821 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Műfaj

vers

Rövid leírás / Beharangozó

A Haiku 17 szótagból álló, három soros vers Japánból. Rím nincs benne, a sorok külön is elgondolkodtathatnak, de együtt adják ki a teljes képet.
A leírások a haikuról további rétegeket fejtenek le, de a végén mégis csak az a fontos, hogy te hogy értelmezed az írást, mert mindenkinek mást jelenthet.
A haiku alatti kifejtés segíti az értést, vagy lehet, hogy pont nem. Addig olvasd, amíg jólesik.

Rövid összefoglaló

A borsó és a héja nálunk mit sem ér. Ők ideig-óráig létezhetnek egymás nélkül. Mi nem.

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Ivády Gábor nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!