Barion Pixel nuuvella

Riannék

rianhatna már

a vékonnyá nyűtt sekély

aláhasadnék

Ernyedten ütöm a falat, az eget, a jeget, hogy rettentsen már meg végre újra a mély, hogy dobbanjon még egy nagyot a szívem, az sem baj, ha lefelé. Kihűltem, az ágyam reszket, ajkaimon virágzik a dér, felültetném magam rá, de még a hinta is enni kér. Nincs már miből adnom, elfogytam, elcsúsztam, elvitte mindenem az éj, hunyorgó lelkemben csikorog a rozsda és felszínen tart a konfliktust kerülő sekély.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Ivády Gábor 14 történetét!


  • 1233 szerző
  • 827 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Műfaj

vers

Rövid leírás / Beharangozó

A Haiku 17 szótagból álló, három soros vers Japánból. Rím nincs benne, a sorok külön is elgondolkodtathatnak, de együtt adják ki a teljes képet.
A leírások a haikuról további rétegeket fejtenek le, de a végén mégis csak az a fontos, hogy te hogy értelmezed az írást, mert mindenkinek mást jelenthet.

Rövid összefoglaló

megfagyott sekély

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Ivády Gábor nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!