Barion Pixel nuuvella

Szerelmes reggel

Ma hamarabb riadtam fel mint az álmom, és azzal ébredtem, hogy nyugodtan beléd szerethetek. Eddig ezer okom volt rá, hogy ne tegyem, de ma az összesre találtam valami kis semmiséget. Az egyiknél szívecskét rajzoltam a pont helyére, a másiknál kackiás kanyarba húztam a szóvégi szigort, a harmadiknál a betűk hasát festettem színesre. Röhejes lett mind, súlytalan pihék, amiket ma reggel egyetlen érzelmi tüsszentés felfújtam a holdig.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Ivády Gábor 14 történetét!


  • 1216 szerző
  • 802 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Műfaj

vers

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Ivády Gábor nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!