Barion Pixel nuuvella

Sírj zuhany alatt

A könny intim dolog. Ahogy a zuhanyzás is. Meztelen kiszolgáltatottságban reménykedsz abban, hogy legalább a pőreséged távol tartja azokat, akik miatt ott állsz zokogva a zuhany alatt. A víz és a könny tartanak majd szárazon a tisztítótűzben, ami közben odakinn tombol és nyaldossa a rád mutató ujjakat, az érzelemvámpírokat és az apró lyukú reszelőként simogató körülményeket. Persze sosem tombol, sosem égnek meg, sokszor nem is kívánod, csak elképzeled. Valójában nem akarsz nekik rosszat, mert jó vagy, ezért sírsz és nem tombolsz. A könnyek apró kis érzelemkoncentrátumok, a keser, a fájdalom, a bánat ízesítik sóssá, amit a zuhanyrózsa hígít fel annyira, hogy ne marja szét az érzéketlen világot. Aztán elfolyik és ott maradsz szipogva magadban. Csak a tengerek híztak megint nagyobbra.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Ivády Gábor 14 történetét!


  • 1213 szerző
  • 799 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Ivády Gábor

Sírj zuhany alatt

Műfaj

vers

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Ivády Gábor nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!