Barion Pixel nuuvella

Ivády Orsolya

Tizenéves koromban kezdtem írni rövidebb elbeszéléseket, novellákat. Szinte bármiből tudok ihletet meríteni, de leginkább a zene az, ami inspirál. Eddig 2 könyvem jelent meg, a Sabrina és az Utolsó kívánság. Jelenleg egy fantasyn dolgozom, reményeim szerint a nyáron el is készülök vele. Az eddig megjelent könyvekről és a készülőről is a facebook írói oldalamon találtok információt.


Eddigi megjelenések

Sabrina
Utolsó kívánság


Tizenéves koromban kezdtem írni rövidebb elbeszéléseket, novellákat. Szinte bármiből tudok ihletet meríteni, de leginkább a zene az, ami inspirál. Eddig 2 könyvem jelent meg, a Sabrina és az Utolsó kí... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Sabrina
Utolsó kívánság

Utolsó kívánság
Utolsó kívánság - 2.

Az Utolső kívánság nem egyszerű történet. Mélyen érinti az emberi kapcsolatokat, a megbocsátani tudást. Sorsokat mutat be, mely különböző, de mégis kapcsolódik egymáshoz. Három női karakter uralja a történetet, akiket csaknegy dolog vezérel: hogy békdeés boldog életet élhessenek.

16 perc olvasás
1 1 0
Utolsó kívánság
Utolsó kívánság - 1.

Az Utolsó kívánság nem egyszerű történet. Mélyen érinti az emberi kapcsolatokat, a megbocsátani tudást. Sorsokat mutat be, mely különbôző, de mégis kapcsolódik egymáshoz. Három női karakter uralja a történetet, akiket csak egy dolog vezérel: hogy békés, boldog életet élhessenek.

21 perc olvasás
1 1 0
A csend hangja

Ez a kis írás egy siket férfi viszontagságokkal teli életét mondja el. Vajon sikerül megtalálnia a boldogságot? Sikerül beilleszkednie a "normális" emberek közé? Ezekre a kérdésekre megkapod a választ.

9 perc olvasás
1 1 0
Sabrina

Sabrina egy ambíciózus fiatal lány, de egy csalódásnak köszönhetően nem tud mit kezdeni a szerelem intézményével, egészen addig, míg be nem toppan életébe Levent. Vajon a férfinak sikerül lebontani a megdönthetetlennek tűnő bástyát? Szerelem, ármány, romantika... Mindez a pezsgő Isztambul szívében.

399 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Ivády Orsolya nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!