Barion Pixel nuuvella

Iványi Mónika

1985-ben születtem Budapesten. Kétéves koromban a szüleimmel vidékre költöztünk,amiért mind a mai napig nagyon hálás vagyok nekik. Anyai nagymamám közelsége meghatározó szerepet játszott az életemben. Általános iskolámat Nyírkarászban, középiskolámat Kisvárdán végeztem. A Debreceni Egyetem magyar szakos hallgatója voltam.

2004-ben a Kaleidoszkóp Versfesztivál különdíjában részesültem.


1985-ben születtem Budapesten. Kétéves koromban a szüleimmel vidékre költöztünk,amiért mind a mai napig nagyon hálás vagyok nekik. Anyai nagymamám közelsége meghatározó szerepet játszott az életemben.... tovább olvasom


Iványi Mónika ajánlásai

Iványi Mónika
Hőség
A legkedvesebb óránk

Miért ül Dilinger tanár úr a mosdókagylóban? Hová tűnik? Hogyan kerül egy hetven tonnás élőlény az osztályterem közepére?

2 perc olvasás
0 0 0
anyu szerint

Anyu pici angyalkája, lekötözött szárnyak, pegazus, lilomtiprás, fájdalmas hallgatás.

1 perc olvasás
2 1 0
Hőség

Nyár, forró napsütés, várakozás. Palamperto túlságosan sokat késik. Mari néni váratlanul beállít a rossz hírrel. Petiék a kanálishoz rohannak. Letaposott vadvirágok, döbbenet.

2 perc olvasás
3 2 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Iványi Mónika nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!