Barion Pixel nuuvella

Jacsó Teodóra

Jacsó Teodóra nívódíjas költő írásai spirituális ihletettségűek, megoldást adhatnak sok mindenre. Gyógyító munkája kiterjed a festésre is. A zene területén elért eredményei megtekinthetőek a YouTube-on, ugyanúgy, mint ahogy a meditációi is. Talán különbözőek vagyunk, de mindenki megtalálhatja itt azt, ami neki való. Ebben a témakörben spirituális verseket ír. Sok verse mesés formátumú, de nagy igazságokat tartalmaz. Maradj velünk örökké, mert ide fölteszünk majd sok szép mesét. Jacsó Teodóra Nívódíjas költő 1968. 10. 27.- én született Miskolcon. Gyermekkori pozitív élményei a művészet ágaihoz kapcsolódtak: rajz, festés, zene, ének, zongora, klarinét. Az irodalom szeretete jellemezte, (akkoriban főleg a görög dráma és mitológia világa érdekelte). Divattervező lett. Otthonában és műhelyében egy ideig ruhákat készített, és tervezett Kazincbarcikán, majd egy sorsfordulattal (válás) Hatvanba, majd Budapestre került. Itt bontakozott ki spirituális énje. Új korszak nyílt meg számára 2011-ben. Az akkoriban kereskedelemben dolgozó hölgy abbahagyta tevékenységeit, és visszavonult. 2014-ben intenzív írásba kezdett, s azóta is ír. 49 éves volt, amikor úgy döntött, fuvolázni fog tanulni. 2017. óta komponál és énekel. Nagyúton él férjével, egy kutya és több macska társaságában. Írásai segítik az életben eligazodni az embereket. Mind a felnőtteknek, mind a gyerekeknek továbbad valamit. Történeteitől, melyekben több van, mint ami első ránézésre olvasható, a lélek felfrissül, a szív megnyugszik, és néha magára ismer az olvasó. Megoldásokat nyer valamire. A külső világ és a belső világ rendszere szórakoztató formában feloldja a lélek mélységeiben lévő erőt. Kincseket találhatunk benne, és talán hazatalálunk általuk. Emlékezünk, hogy honnan jövünk. Teodóra könyvében elbeszélő formában ír holisztikus szemléletű gyógyításokról is: ,,Tükörben a boldogságom."


Eddigi megjelenések

Megjelent mesék: Hótakaró Kortárs művészeti magazin;
Megjelent könyv: Tükörben a boldogságom;


Csak egy ember vagyok a Lét- ből: írnok, dalnok. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Megjelent mesék: Hótakaró Kortárs művészeti magazin;
Megjelent könyv: Tükörben a boldogságom;

Szeretném kiadatni a könyvemet

Sok örömöd lehet benne, ha elolvasod könyveimet. Adományod bármilyen összeg lehet Lehet rendszeres, vagy egyszeri. Köszönöm nagylelkű adomànyodat.

Támogatási célom: 150 000 Ft

Támogatom
Az ígéret

Hogyan és miért kell a jelenben élni? Megtudhatjuk e verset elolvasva.

2 perc olvasás
0 0 0
Édesanyám

Vers anyák napja alkalmából.

1 perc olvasás
1 1 0
Fuss innen te, betegség!

Veled szálljon a boldogságod! S a lángom igazat kívánjon, S az egységben veled járjon!

1 perc olvasás
0 0 0
Isten keze

Ezt a tartalmat bejelentkezés után láthatod. Bejelentkezés | Regisztráció

1 perc olvasás
0 0 0
Fénysarok 5
Fénysarok - 5.

Ez a mese csoda volt, lásd, rád is ragyogott, ...és mosolygunk már, akár a lágy napsugár.

1 perc olvasás
0 0 0
Fénysarok 4
Fénysarok - 4.

Mindent csak dicsérjünk, így lesz szép a létünk.

4 perc olvasás
0 0 0
Ne engedd, hogy valaminek a hiánya elvegye tőled a jelen örömét!

Ezt a tartalmat bejelentkezés után láthatod. Bejelentkezés | Regisztráció

2 perc olvasás
0 0 0
Fénysarok 3
Fénysarok - 3.

Arra van szükségünk, hogy mindent csak dicsérjünk, mert így lesz szép a létünk.

1 perc olvasás
1 0 0
Fénysarok 2
Fénysarok 2 - 2.

Az első részből megtudhattuk, hogy ezt a dalocskát egy madárka dalolja. A Szívből jön a dal, mely emlékezet a boldogabb napokra.

1 perc olvasás
1 0 0
Fénysarok 1
Fénysarok 1 - 1.

A madarak az Ég dalait éneklik, más nyelven. Talán ezt a nyelvet fordítják le nekünk e versben.

1 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Jacsó Teodóra nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!