Barion Pixel nuuvella

Jacsó Teodóra

Jacsó Teodóra írásai spirituális ihletettségűek, megoldást adhatnak sok mindenre. Gyógyító munkája kiterjed a festésre is. A zene területén elért eredményei megtekinthetőek a YouTube-on, ugyanúgy, mint ahogy a meditációi is. Talán különbözőek vagyunk, de mindenki megtalálhatja itt azt, ami neki való. Ebben a témakörben spirituális verseket ír. Sok verse mesés formátumú, de nagy igazságokat tartalmaz. Maradj velünk örökké, mert ide fölteszünk majd sok szép mesét. Jacsó Teodóra Nívódíjas költő 1968. 10. 27.- én született Miskolcon. Gyermekkori pozitív élményei a művészet ágaihoz kapcsolódtak: rajz, festés, zene, ének, zongora, klarinét. Az irodalom szeretete jellemezte, (akkoriban főleg a görög dráma és mitológia világa érdekelte). Divattervező lett. Otthonában és műhelyében egy ideig ruhákat készített, és tervezett Kazincbarcikán, majd egy sorsfordulattal (válás) Hatvanba, majd Budapestre került. Itt bontakozott ki spirituális énje. Új korszak nyílt meg számára 2011-ben. Az akkoriban kereskedelemben dolgozó hölgy abbahagyta tevékenységeit, és visszavonult. 2014-ben intenzív írásba kezdett, s azóta is ír. 49 éves volt, amikor úgy döntött, fuvolázni fog tanulni. 2017. óta komponál és énekel. Nagyúton él férjével, egy kutya és több macska társaságában. Írásai segítik az életben eligazodni az embereket. Mind a felnőtteknek, mind a gyerekeknek továbbad valamit. Történeteitől, melyekben több van, mint ami első ránézésre olvasható, a lélek felfrissül, a szív megnyugszik, és néha magára ismer az olvasó. Megoldásokat nyer valamire. A külső világ és a belső világ rendszere szórakoztató formában feloldja a lélek mélységeiben lévő erőt. Kincseket találhatunk benne, és talán hazatalálunk általuk. Emlékezünk, hogy honnan jövünk. Teodóra könyvében elbeszélő formában ír holisztikus szemléletű gyógyításokról is: ,,Tükörben a boldogságom."


Eddigi megjelenések

Megjelent mesék: Hótakaró kortárs művészeti magazin;
Megjelenő, készülő könyv: Tükörben a boldogságom;


Csak egy ember vagyok a Lét- ből: írnok, dalnok. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Megjelent mesék: Hótakaró kortárs művészeti magazin;
Megjelenő, készülő könyv: Tükörben a boldogságom;

Szeretném kiadatni a könyvemet

Évek óta írok, és itt volna màr az ideje, hogy új könyvek kerüljenek kiadásra a folyamatban lévő mellett. Témáim mennyei üzenetek és képek, meséim és verseim e kapcsolatot fejezik ki. A létezést.

Támogatási célom: 300 000 Ft

Támogatom
Fénysarok 5
Fénysarok - 5.

Ennek a mesének vége. Hát újulj meg végre!

1 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Jacsó Teodóra nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!