Barion Pixel nuuvella

Jakab-Kelemen László

A szerzői munkásságom folyamatos kísérletezés eredménye, így megpróbálok mindig valami mást létrehozni, amit eddig nem csináltam. Épp ezért mind a három nagy Irodalmi műnemben folyamatosan. A célom nem más, mint egy új gondolatot, érzést, állapotot megragadni, hogy én alkotás közben és az olvasó olvasás közben más perspektívával tudjunk -legalább egy rövid ideig- tekinteni a világra.


Eddigi megjelenések

Eddig még csak antalógiában jelentem meg versekkel és magazinban novellával.


A szerzői munkásságom folyamatos kísérletezés eredménye, így megpróbálok mindig valami mást létrehozni, amit eddig nem csináltam. Épp ezért mind a három nagy Irodalmi műnemben folyamatosan. A célom ne... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Eddig még csak antalógiában jelentem meg versekkel és magazinban novellával.

Jakab-Kelemen László első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Jakab-Kelemen László nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!