Barion Pixel nuuvella

Jámbor Balázs

1987-ben születtem, Budapesten. Könyvesbolti eladónak, majd kiadványszerkesztő technikusnak tanultam. Jelenleg is könyvekkel foglalkozom. 2014 óta aktívan veszek részt a novemberi Nanowrimo regényíró kihíváson. Folyamatosan tanulok, igyekszem a lehető legtöbbet kihozni magamból, amikor írásra kerül a sor. Szeretek írni, és remélem, írásaim másoknak is örömet okoznak majd.


Eddigi megjelenések

Horizont antológia - Az elvarázsolt szerelmek iskolája, 2017
Délibáb antológia - Az időmanó, 2020


1987-ben születtem, Budapesten. Könyvesbolti eladónak, majd kiadványszerkesztő technikusnak tanultam. Jelenleg is könyvekkel foglalkozom. 2014 óta aktívan veszek részt a novemberi Nanowrimo regényíró ... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Horizont antológia - Az elvarázsolt szerelmek iskolája, 2017
Délibáb antológia - Az időmanó, 2020

Armand, a boszorkány és a tükör

Van egy gonosz énem, aki akkor jön elő, ha a szemüvegemet elfelejtem felvenni. Cserébe az irányításért, mindkettőnk biztonságát szavatolja. Erős, de nincsenek érzelmei és gonoszságának sincsenek határai. Egy nap felbukkan egy titokzatos lány, aki csapdába csal minket... Mit akar tőlünk?

13 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Jámbor Balázs nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!