Barion Pixel nuuvella

Jose Alexander Nogueira

A PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpontban dolgozom a Partnerkapcsolati és Szolgáltatásmarketing Osztályon. 1993-tól a Dimenzió Diszkmagazin nevű elektronikus diszkmagazin főszerkesztője voltam, amíg az internet világa ezt a műfajt tönkre nem tette. Ezután az „Új galaxis” sci-fi antológia (papír) sorozatot alapítottam meg és indítottam útjára, majd sok más foglalatosság mellett jelenleg főleg dokumentum-digitalizálással, webesítéssel, valamint e-könyvek (html, pdf, epub, mobi, prc, azw3, lit, txt) és VideóKönyvek készítésével foglalkozom. Jelenleg több szakmai és irodalmi blogot is vezetek, valamint felolvasásokat és hangoskönyveket készítek a szabadidőmben. A kezdetektől a Magyar Elektronikus Könyvtár aktív bedolgozója vagyok, és több digitális archívumhoz is köthető a nevem.


A PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpontban dolgozom a Partnerkapcsolati és Szolgáltatásmarketing Osztályon. 1993-tól a Dimenzió Diszkmagazin nevű elektronikus diszkmagazin főszerkesztője voltam, amíg ... tovább olvasom


Jose Alexander Nogueira ajánlásai

Kovács Attila
Norvég fjordok
Norvég fjordok - 1.
Pisztolylövés

Apám története, aki nem volt hős, csak tette, amit tennie kellett a forradalom alatt.

8 perc olvasás
0 0 0
A hajas gyerekfej esete Etus mamával

A terebélyesre fúvódott Etus mama, a 180 centisre nőtt, gebe Jóska papa, no meg én, a gézengúz unoka, aki bizony megszenvedte már gyerekként is a szerelem igazságát...

7 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Jose Alexander Nogueira nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!