Barion Pixel nuuvella

Jánosi Ferenc

Jánosi Ferenc vagyok, színész. 1982-ben születtem. Viszonylag fiatalon, kilenc évesen rátaláltam valamire, ami egész gyermek és fiatalkoromat meghatározta és tulajdonképpen valamilyen formában meghatározza ma is: a sport. Sokáig a karate versenyek világa jelentett számomra szinte mindent. Sikeres versenyzőnek mondhattam magam, számos országos bajnoki címmel, világkupa ezüstérmekkel és európa-bajnoki bronzéremmel. Majd huszonkét évesen találtam rá a következő szerelemre az életemben, ami máig tart és úgy gondolom, hogy az egész életemet végig fogja kísérni: a színészet. 2007-ben végeztem a Pesti Magyar Színiakadémián és jelenleg is színészként dolgozom. Majd harmincöt évesen újabb csodálatos dologgal találkoztam, ami a hétköznapjaim része lett és szeretném, hogy egyre inkább azzá váljon: az írás. Itt tartok most…


Jánosi Ferenc vagyok, színész. 1982-ben születtem. Viszonylag fiatalon, kilenc évesen rátaláltam valamire, ami egész gyermek és fiatalkoromat meghatározta és tulajdonképpen valamilyen formában meghatá... tovább olvasom

A kisautó

Lezuhant a váza. Vége a világnak. És a kisfiúnak csak másodpercei vannak, hogy kitaláljon valamit...

2 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Jánosi Ferenc nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!