Barion Pixel nuuvella

Jenes Gyula

13 rajongó

A szerző gyermekkora óta igyekszik lejegyezni a gondolatait, bár későbbi családja nem igazán támogatta ebben. Mióta külön él, három könyve jelent meg és megszállottan ír. Mindent, romantikusnak gondolt történettől, krimiig, sci-fi-től, életrajzig, ami csak eszébe jut. Nagyobb öröme nem is lehet, mint örömet okozni, szórakoztatni.


Történetek

Egy baleset anatómiája
Hétköznapi ember számára egy baleset háttere és a keletkezett károk felszámolása többnyire ismeretlen terület. Az írás villanásszerűen mutat részleteket a történésekből.
nem fikció   15 perc olvasás
Tánciskola
"Az enyhe kifejezés, hogy tátott szájjal bámultam. Gondoltam magamban én kis hülye, hogy most aztán zavarba hozom, és valami buta megjegyzést tettem, az alakját dicsérve. A válasz a következő volt: - És mond, ezzel miért kellett három hónapot várnod? - Basszus, azt hittem leesek a székről. "
felnőtt   9 perc olvasás
Kinevezés
Nem számít ki vagy, a politika bedarál.
politika, közélet   5 perc olvasás
Nem megyek le kutyába
Villanásnyi jelenet egy félresikerült kapcsolat indításból.
önsegítő   4 perc olvasás
Sörözés közben az időgépről
Einstein óta ismert a téridő fogalma, mégis az időgépről álmodozók mintha nem is hallottak volna róla. Baráti társaság ez irányú beszélgetésének részlete… Végig gondolásra inspiráló adatok az időgépen fantáziálók részére.
tudományos   3 perc olvasás
Meglepő régészeti lelet 1.0
A Mosta városában, egy viadukt-nál végzett felújítási munka során, olyan kőzetrétegek kerültek napvilágra, amelyek elképesztő tömegű rovar maradványokat tartalmaznak. …. A helyieknek nincs rovartani szakértőjük ezért ... helyszíni megfigyelői segítséget kértek a Nemzeti Tudományos Alaptól
sci-fi   10 perc olvasás
Portgordon 1.0
A macska hirtelen megmerevedett, füleit mozgatva valamit figyelni kezdett. - Mit hallasz Tramp cica? - Kérdezte a lány. A nevével ellentétben – „Csavargó” – napok óta otthon tartózkodó állat, talán a vihart érezte előre, most azonban feszülten tovább fülelt.
történelmi fikció   12 perc olvasás
A Warwick Kastély
Az Avon folyó fölötti dombra épült korábbi erőd, későbbi kastélybeli élet villanásai két gyermek napjain keresztül láttatva.
romantikus   7 perc olvasás
Pánik a Teidén
Spanyolország legmagasabb pontja a Kanári szigeteken, azon belül Tenerifén található majd négyezer méter magas Teide vulkán. Terep gyakorlaton lévő diákok nemesfémet találnak. Meggondolatlan lépésük nem várt következményekkel jár.
krimi   14 perc olvasás
Mutáció
Mutáció - 8.
Fiatalok csoportja, egyikük különleges képességét kihasználva a bűn nyomába indul, sajátos felderítési módszerrel. A fiatal lány öngyilkosságáért felelős pedofil megtalálása ismét komoly megrázkódtatás hőseink számára.
krimi   13 perc olvasás
Mutáció
Mutáció - 7.
Fiatalok csoportja, egyikük különleges képességét kihasználva a bűn nyomába indul, sajátos felderítési módszerrel. A húsz évvel korábbi eltűnés akkor sikertelen megoldása, most megdöbbentő eredményre vezet.
krimi   5 perc olvasás
Mutáció
Mutáció - 6.
Fiatalok csoportja, egyikük különleges képességét kihasználva a bűn nyomába indul, sajátos felderítési módszerrel. „Elrabolnak” egy a patológiáról hazatérő rendőrtisztet, aki később nem bánja ezt és önkéntes segítőjük lesz. Múzeumi rablást oldanak meg hőseink.
krimi   13 perc olvasás
Mutáció
Mutáció - 5.
Fiatalok csoportja, egyikük különleges képességét kihasználva a bűn nyomába indul, sajátos felderítési módszerrel. Fegyvercsempészek végleges semlegesítése történik sajátos megoldással.
krimi   8 perc olvasás
Mutáció
Mutáció - 4.
Fiatalok csoportja, egyikük különleges képességét kihasználva a bűn nyomába indul, sajátos felderítési módszerrel. Peter fegyvercsempészek nyomára bukkan.
krimi   9 perc olvasás
Mutáció 3. fejezet
Mutáció - 3.
Fiatalok csoportja, egyikük különleges képességét kihasználva a bűn nyomába indul, sajátos felderítési módszerrel. Petert tudását kétkedéssel fogadják barátai, ezért „vizsgáznia” kell.
krimi   14 perc olvasás
Mutáció 2. fejezet
Fiatalok csoportja, egyikük különleges képességét kihasználva a bűn nyomába indul, sajátos felderítési módszerrel. Petert naivitása okán mentálisan próbálják kezelni.
krimi   9 perc olvasás
Kamaszok
Kamaszkori próbálkozások, a megismerés folyamata, az első lépések. Egy ifjúkori nyár emlékei.
felnőtt   10 perc olvasás
Mutáció 1. fejezet
Fiatalok csoportja, egyikük különleges képességét kihasználva a bűn nyomába indul, sajátos felderítési módszerrel.
krimi   9 perc olvasás
A megszokhatatlan
Korosodó férfi neten olvasgatva tragédiába botlik. Az elmúlás mindig fájó, megszokhatatlan, nem számít sem kor, sem foglalkozás...
romantikus   7 perc olvasás
Iskolakezdés ("fűszerezve")
Két fiatal ráérez egymás ízére (szó szerint)
felnőtt   12 perc olvasás

Jenes Gyula

A szerző gyermekkora óta igyekszik lejegyezni a gondolatait, bár későbbi családja nem igazán támogatta ebben. Mióta külön él, három könyve jelent meg és megszállottan ír. Mindent, romantikusnak gondolt történettől, krimiig, sci-fi-től, életrajzig, ami csak eszébe jut. Nagyobb öröme nem is lehet, mint örömet okozni, szórakoztatni.

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben