Barion Pixel nuuvella

A hídon

Szomorúan bámult a hídról az alant hömpölygő sötét mélységbe. Innen fentről szinte csak a hangja hallatszott a sebesen száguldó folyónak. Még egy utolsót szippantott a szájában lógó cigarettából, majd elpöckölte a még parázsló csikket. Figyelte az imbolyogva távolodó fényt, s mikor az csendben eltűnt a feketeségben, nagyot sóhajtott, megfordult, majd lelépett a padkáról, hogy a túloldalt álló kocsijához menjen. Tompa puffanás, majd csattanás hallatszott, mintha egy nagyobbacska dinnyét ejtettek volna le. Vér és agyvelődarabok terítették be az aszfaltot.

A motoros satufékkel próbált megállni, de végül a vaskos hídkorlát fogta meg. Miután összeszedte magát, és megállapította, hogy semmi baja sem lett az ijedtségen kívül, körülnézett. Értetlenül rázta meg a fejét, majd levette a bukósisakot. Esküdni mert volna rá, hogy az előbb a semmiből tűnt elő az a teherautó, amelyik elcsapta fickót, aki ahhoz a túloldali kocsihoz igyekezett, amelyet ő kikerült. Most azonban se kocsi, se teherautó, se hulla. Átlesett a korláton is, de csak a sötét mélységet látta. A fölötte lévő utcai lámpa ekkor vibrálni kezdett, majd valami hideg fuvallatot és cigifüst szagát érezte a háta mögül. Megfordult. Egy ballonkabátos férfi szájában egy cigivel épp akkor lépett rajta keresztül.

Tetszett a történet?

2 1

Regisztrálj és olvasd Jimmy Cartwright 44 történetét!


  • 1200 szerző
  • 784 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Műfaj

horror

Címkék

Rövid leírás / Beharangozó

Egy időben rászoktam az ilyen rövid, de hatásos horrortörténetek írására.

Rövid összefoglaló

Egy motoros különös esete egy hídon.

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Jimmy Cartwright nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!