Barion Pixel nuuvella

J.J.Stalter

Érdekel az emberi természet. Erről írok. Szerelemről, szenvedélyről, barátságról. S a magam módján próbálok a bennünket érdeklő kérdésekre választ találni a történeteimben. A gyermekkori átélt élmények is megihletnek.


Eddigi megjelenések

Álom-játék
Kölcsönkapott idő
Forrás


Érdekel az emberi természet. Erről írok. Szerelemről, szenvedélyről, barátságról. S a magam módján próbálok a bennünket érdeklő kérdésekre választ találni a történeteimben. A gyermekkori átélt élménye... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Álom-játék
Kölcsönkapott idő
Forrás

J.J.Stalter első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni J.J.Stalter nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!