Barion Pixel nuuvella

Johanna Ackerman

13 éves korom óta írok, de csak nemrégiben határoztam el magam végleg, hivatásosként a próza írás mellett. Jelenleg három nagy tervem van, három nagy álmom, mondhatjuk (ideiglenes) életcélnak is, hogy három történettel végezve kiadassam és bemutathassam az embereknek. Szeretnék értékadóként és mint egy "lét-opcióként" befutó lenni. Hatással volt rám eddig az orosz szépirodalom (főleg Dostoevsky nyomán) és egy személy által még a távol-Kelet is, Osamu Dazai révén.
Gyakori témák, amelyeket szeretek feldolgozni - halál, elengedés, szenvedély, társadalom, értékek, tömegiesedés, tudattalan, hibák, bűnök, megbélyegzés, emelkedett vagy mély gondolatok, eszmények/elvek...
Jelenleg grafikusként végeztem, vállalok illusztrálásokat, borítótervezést, és szeretném, ha sikerülne felvételt nyernem valamely egyetemre, irodalomszakra.


Eddigi megjelenések

- Ösvény az úton, Holnap Magazin (2019. 10. 14.)


13 éves korom óta írok, de csak nemrégiben határoztam el magam végleg, hivatásosként a próza írás mellett. Jelenleg három nagy tervem van, három nagy álmom, mondhatjuk (ideiglenes) életcélnak is, hogy... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

- Ösvény az úton, Holnap Magazin (2019. 10. 14.)

Az állásinterjú

Teodóra majdnem 2 éve munkát keres, mióta letette az érettségit és az OKJ-t. Találkozik egy ismerős férfival a következő interjún, később a férfi rádöbben, honnan olyan ismerős Teodóra vezetékneve.

3 perc olvasás
0 0 0
Fater
Hipnózis novellaválogatás - 4.

Sosem tudtam az elején kezdeni. Mint azt sem, hogy kell apátlan gyereknek lenni. Ez be volt épülve az életembe. Akkor tudtam meg először, hogy "apa" is létezik, amikor óvodás koromban láttam, hogy egy kedves, fiatal férfi érkezik a barátnőm elé...

12 perc olvasás
0 0 0
Sorry
Hipnózis novellaválogatás - 3.

Egyre jobban érzem kívülállónak magam. Érzem, hogy csakis apám tudna segíteni. Ő helyre tudna állítani engem ebben a világban. És ahogy mondtam, néha nagyon nehéz abban a tudatban léteznem e világon, hogy ő nincs itt.

2 perc olvasás
0 0 0
Találkozás
Hipnózis novellaválogatás - 2.

Szórakozott főszereplő a láthatáron, aki mindenkinek felhívja a figyelmét, mikor csak átkel a városon. Kíváncsiságot kelt azzal, milyen életteli, végül pedig találkozik barátjával, akihez tartott.

1 perc olvasás
0 0 0
A jövő fénye
Hipnózis novellaválogatás - 1.

A történet az elbeszélő visszaemlékezését mutatja be, emléket az emlékben: egy séta során barátjának elmeséli hosszú útját édesapjához, ezzel viszont csak egy bökkenő van...

2 perc olvasás
0 0 0
Fújtatás
A sors teremtménye, VIXI - 2.

Rachel nem csak számba veszi a furcsa jeleket, kommunikálni is akar azzal, ami felfigyelt rá. Új szereplő bukkan fel, akivel fejtegetni kezdi a témát, majd lassan rájön arra, hogy a lényhez egy bizonyos babona is kapcsolódik.

19 perc olvasás
0 0 0
Jelenés
A sors teremtménye, VIXI - 3.

Egy osztálykirándulás során főszereplőnk este kiszökik a szállásról, ahol összetalálkozik valakivel. Sétálni kezdenek, az idegen pedig olyan dolgokat kérdez tőle, amik meghökkentik. Később felébred az álomból és úgy tűnhet, folytatódnak hétköznapi napjai, ám ez a lény továbbra sem ereszti el őt.

21 perc olvasás
0 0 0
Áldozatok
A sors teremtménye, VIXI - 4.

Egy kórházban tér magához poly-traumatizálva. Rachel az anyjával beszélve emlékszik vissza nagy nehezen a történtekre. Később, otthon újra chatelni kezd Jacobbel, amiből kiderül az első halott kiléte.

21 perc olvasás
0 0 0
A hely
A sors teremtménye, VIXI - 5.

És a kérdés újra megfogalmazódik: valóság-e ez, vagy csak valami képzelettel beteljesült halál? Rachel Melody lassacskán rájön VIXI valódi szándékára, kisebb nyomokkal rábukkan a lény kézzel fogható hollétére, egy forráspontra, ami lényeges kulcs az apja megtalálásához is.

11 perc olvasás
0 0 0
A sors teremtménye, VIXI
A sors teremtménye, VIXI - 1.

Rachel egyedül van, meg egy olyan dologgal a sarkában, amelyről kevesen hinnék el, hogy az, ami. Egyedül csak fekete macskája láthatja és kísérheti végig azt, amit a fiatal hölgy is lát. A kérdés már csak az: ez tényleg igaz-e, vagy csak egy pszichésen szenvedő hölgy képzelgése a valóságról?

21 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Johanna Ackerman nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!