Barion Pixel nuuvella

Johanna Ackerman

Végzős grafikus vagyok. Szabadidőmben (már 9 éve) állandóan írok. Érdekelnek a 19-20. századi írók/költők (pl. Fyodor Dostoevsky, József Attila, Dazai Osamu, Szabó Lőrinc), míg magam is íróként próbálkozom készülődő történeteimmel, s az ELTE-re tartok. Kitartó vagyok, leginkább maximalista a dolgaimban, és takarítás mániám miatt rendezett is. Sokat rajzolok, illusztrálom a saját történeteimet, fejlesztem magam, s már régóta nagy álmom, hogy kiadónál helyezkedjek el, lényegesen közel a könyvek világához. Nagy álmom, hogy 5 regényemet, mihelyt befejeztem, kiadassam és a világ elé vethessem. Máskor szabadidőmben Bakonyban nyaralok és az erdőt járom, valamelyest ihletszerzésre is.
MINT ÍRÓ - szeretem magam "Damned Writernek" vagy "Black Sheepnek" nevezni részben valódi személyiségem révén is. Szeretek szimbólumokra, misztikumokra építkezni történeteimben, melynek legtöbbjére ugyanakkor jellemző a megváltó szerepű (anti?) főhős és a szereplők fejébe való betekintés. Egyszerre foglalkozom regénnyel, novellával és verssel is. Műfajt említve, amik leginkább előfordulnak nálam: kaland/pikareszk, thriller, háború, fantasy, lélektan, fejlődés.


Végzős grafikus vagyok. Szabadidőmben (már 9 éve) állandóan írok. Érdekelnek a 19-20. századi írók/költők (pl. Fyodor Dostoevsky, József Attila, Dazai Osamu, Szabó Lőrinc), míg magam is íróként próbál... tovább olvasom

Fater
Hipnózis novellaválogatás - 4.

Sosem tudtam az elején kezdeni. Mint azt sem, hogy kell apátlan gyereknek lenni. Ez be volt épülve az életembe. Akkor tudtam meg először, hogy "apa" is létezik, amikor óvodás koromban láttam, hogy egy kedves, fiatal férfi érkezik a barátnőm elé...

visszaemlékezés
12 perc olvasás
0 0 0
Sorry
Hipnózis novellaválogatás - 3.

Egyre jobban érzem kívülállónak magam. Érzem, hogy csakis apám tudna segíteni. Ő helyre tudna állítani engem ebben a világban. És ahogy mondtam, néha nagyon nehéz abban a tudatban léteznem e világon, hogy ő nincs itt.

visszaemlékezés
2 perc olvasás
0 0 0
Találkozás
Hipnózis novellaválogatás - 2.

Szórakozott főszereplő a láthatáron, aki mindenkinek felhívja a figyelmét, mikor csak átkel a városon. Kíváncsiságot kelt azzal, milyen életteli, végül pedig találkozik barátjával, akihez tartott.

visszaemlékezés
1 perc olvasás
0 0 0
A jövő fénye
Hipnózis novellaválogatás - 1.

A történet az elbeszélő visszaemlékezését mutatja be, emléket az emlékben: egy séta során barátjának elmeséli hosszú útját édesapjához, ezzel viszont csak egy bökkenő van...

visszaemlékezés
2 perc olvasás
0 0 0
Fújtatás
A sors teremtménye, VIXI - 2.

Rachel nem csak számba veszi a furcsa jeleket, kommunikálni is akar azzal, ami felfigyelt rá. Új szereplő bukkan fel, akivel fejtegetni kezdi a témát, majd lassan rájön arra, hogy a lényhez egy bizonyos babona is kapcsolódik.

paranormális
19 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Johanna Ackerman nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!