Barion Pixel nuuvella


Történetek

3 az 1-ben
3 az 1-ben - 13.
Ruby elhatározta, hogy holnap megpróbálja Emma-tól megtudni az igazságot. Az éjszaka csendesen telt. Nem volt semmiféle zaj a padlásszobában. Néma volt a ház, mint egy kripta.
thriller   10 perc olvasás
A szivárvány útján
A szivárvány útján - 2.
Ray Cambell egy pillanatra megállt, amikor felfedezte nagybátyja oldalán Emily-t és úgy nézett a nőre, mintha egy különös jelenést látott volna. Teljesen magával ragadta a látványa, s már-már elfeledkezett arról, hogy Larissa-val táncol, amikor partnere szorosan hozzábújt. 
romantikus   19 perc olvasás
Dióskalács
A faluban hamar híre ment, hogy édesapám hazatért. Az emberek, minden szegénységük ellenére megpróbáltak segíteni. Hol egy kis tejecske, egy kevés túró, pár darab tojás, hol pedig egy tál egyszerű étel került az asztalunkra.
visszaemlékezés   10 perc olvasás
A szivárvány útján
A szivárvány útján - 1.
Raymond kilépett a zuhany alól és egy makulátlanul fehér törölközőt tekert a dereka köré, majd kiment a teraszra, nekitámaszkodott a korlátnak és élvezte, ahogy a nap meleg sugarai felisszák bőréről a vízcseppeket.
romantikus   23 perc olvasás
3 az 1-ben
3 az 1-ben - 12.
Egy kis emelkedőn kaptatott felfelé, amikor észrevette, hogy a padlásszoba ablakában árnyék mozdul, és ide- odajár. Ruby megállt, és figyelni kezdte az ablakot. Amikor az árnyék észrevette a nőt, hirtelen eltűnt.
thriller   11 perc olvasás
3 az 1-ben
3 az 1-ben - 11.
–Nem tudom, hogy mi történt. Bejöttem, letettem a táskám, hallottam a csörgést, elindultam a nappaliba. Ennyi. Nem tudom, hogy miért ülök itt és azt sem tudom, hogy került ez a pólya az ölembe. Semmire sem emlékszem.
thriller   6 perc olvasás
3 az 1-ben
3 az 1-ben - 10.
–Pontosan úgy sír, mint Sarah – döbbent meg a nő. – Sarah! Kicsikém! – mondta önkéntelenül. A gyerekszobában ekkor fény villant. –Sarah meghalt, de én élek – suttogta egy torz hang és belenevetett a kagylóba.
thriller   7 perc olvasás
3 az 1-ben
3 az 1-ben - 9.
Hirtelen beugrott Ruby-nak a tegnapi futár, aki a csomagot hozta. Két papírt íratott vele alá. Igen! Ez az! A futár! Ruby kirohant a lakásból és bekopogott a gondnoknőhöz.
thriller   6 perc olvasás
3 az 1-ben
3 az 1-ben - 8.
Ami ma kusza, az holnapra kibogozódik és az értelmetlenség értelmet nyer. Nemsokára a kényszeres emlékezést felváltja majd a tudatos emlékezés.
thriller   7 perc olvasás
3 az 1-ben
3 az 1-ben - 7.
Dr. Scott is észrevette a nőn a fáradtság jeleit és tudta, hogy ez jó. Jó, mert Ruby-ban valami megváltozott. A szoborszerű életből kezdett húsvér emberré válni.
thriller   7 perc olvasás
Birodalom a felhők felett
Birodalom a felhők felett (megtörtént események alapján) 1. rész - 5.
Hetek múlva, amikor csillapodott a pánik, az emberek megpróbáltak visszatérni a megszokott élet kerékvágásába, de már semmi sem volt olyan, mint azelőtt. Valami összetört, valami szétfoszlott, valami meghalt.
utazás   10 perc olvasás
Birodalom a felhők felett
Birodalom a felhők felett (megtörtént események alapján) 1. rész - 4.
Gyengeségeteket számításba vettem. Szükségetek van rám! A segítséget azonban nektek kell kérni. És ahol nincs már semmi, amiben remélni lehet, ott egyedül én hozhatok menekülést. Egyedül csak én segíthetek. 
utazás   8 perc olvasás
3 az 1-ben
3 az 1-ben - 6.
Elhagyott zongorából dallam száll. Elhamvadt, széthullt a rózsaszál. Vérző szirmait mozsár törte szét. Vörösre festette a zongora billentyűzetét.
thriller   3 perc olvasás
3 az 1-ben
3 az 1-ben - 5.
A tegnap elmúlt. Én is elmúltam. Meghaltam, de élek!   Megteremtem új önmagam.
thriller   8 perc olvasás
Birodalom a felhők felett
Birodalom a felhők felett (megtörtént események alapján) 1. rész - 3.
Ha akaratom szerint fogtok élni, akkor örömmel várjátok majd azt az órát, amikor lelketek a külső buroktól eloldódik és bemehet a világosság birodalmába, igazi hazájába.
utazás   9 perc olvasás
3 az 1-ben
3 az 1-ben - 4.
Philip egyszer azt mondta, hogy a döntés és a választás óriási hatalom. Dönthetek jól és rosszul, választhatom a mennyországot és a poklot is. Én választottam.
thriller   10 perc olvasás
Életünk receptje (Kőleves)
Életünk receptje - 1.
A nehézségek sohasem tűnnek el végérvényesen az ember életéből. Mindig lesz gond és baj, nehéz és még nehezebb. Mindig tanulni kell valami újat. Mindig meg kell oldani a problémákat.
önsegítő   17 perc olvasás
Birodalom a felhők felett (megtörtént események alapján)
Birodalom a felhők felett (megtörtént események alapján) 1. rész - 2.
Ha egyforma lenne minden földi sors, valamennyi ember élete harmóniában, gondtalanságban és örömben telne, akkor abban a hitben ringatnátok magatokat, hogy a földi életnek nincs más célja, mint a jólét és a dőzsölés. Az egyszer élünk, éljünk legalább jól felfogás hamis és öncélú.
utazás   12 perc olvasás
Rongyokból szőtt álom (szerelmes versek)
Rongyokból szőtt álom - 1.
Már nem látom őt. Takarja a köd, a sál. Hiába nézem.
vers   4 perc olvasás
Rózsák és tövisek (életérzések)
Rózsák és tövisek (életérzések) - 2.
Rám kiáltanak a tegnapok, fülembe hallom ordításuk nótáját.
vers   4 perc olvasás

Jónásné Göncz Zsuzsánna

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben