Barion Pixel nuuvella

Birodalom a felhők felett (megtörtént események alapján)

Sok emberben felmerül a kérdés, hogy mi célja van egy nehéz, szenvedésekkel teli szegényes életnek és miért különböznek annyira az életsorsok egymástól.

Vissza Elolvasom a történetet

Regisztrálj és olvasd Jónásné Göncz Zsuzsánna 40 történetét!


  • 1213 szerző
  • 799 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Műfaj

utazás

Rövid leírás / Beharangozó

Sok emberben felmerül a kérdés, hogy mi célja van egy nehéz, szenvedésekkel teli szegényes életnek és miért különböznek annyira az életsorsok egymástól.

Rövid összefoglaló

Ha egyforma lenne minden földi sors, valamennyi ember élete harmóniában, gondtalanságban és örömben telne, akkor abban a hitben ringatnátok magatokat, hogy a földi életnek nincs más célja, mint a jólét és a dőzsölés. Az egyszer élünk, éljünk legalább jól felfogás hamis és öncélú.

Olvasási idő

12 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Jónásné Göncz Zsuzsánna nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!