Barion Pixel nuuvella

Joó László

Írói pályafutásomat újságíróként kezdtem, hosszabb ideig voltam az egyik legismertebb hazai bulvárlapnál, majd szabadúszóként más típusú magazinoknak (főleg ismeretterjesztő) írtam cikkeket.

Életem végül egy 180 fokos fordulattal megváltozott, egy másik művészeti ágban találtam meg a számításaimat, előadóművész lettem, de hiába a másik hivatás az írást sose hagytam abba.

Két kisebb könyvem, és egy novellás kötetem jelent meg évekkel ezelőtt, az utóbbi időkben viszont csak a fióknak és magamnak írtam. Remélem ez most a Nuuvella-nak köszönhetően megváltozik. :)

Jó böngészést és szórakozást kívánok!
L.T. Good


Írói pályafutásomat újságíróként kezdtem, hosszabb ideig voltam az egyik legismertebb hazai bulvárlapnál, majd szabadúszóként más típusú magazinoknak (főleg ismeretterjesztő) írtam cikkeket.

Életem... tovább olvasom

A Fekete Gyémánt (részlet)
A Fekete Gyémánt - 1.

Egy pokoli hideg reggelen ébredve, csupán emlékképek felvillanása emlékeztet arra, hogy valami történt tegnap este. Mi történt? Mit tettem?

3 perc olvasás
0 0 0

Egy villámgyors ihlet, ami megalkotta ezt a piramist. :)

1 perc olvasás
1 0 0
Egyedül

Egy iskolai barlang túra túlélő kalanddá válik egy kislány számára, aki lemarad a csoportjától. A mélység vajon csak cseppköveket rejt, vagy valami más is lappang a sötétben?

38 perc olvasás
0 0 0
K.a.N.

Szép verőfényes nap volt, mikor Alan ismét ellátogatott bácsikájához, hogy egy kis pénzt csikarjon ki belőle. Nem először tette ezt, de bácsikája, az öreg Bradi remélte, hogy utoljára.

4 perc olvasás
0 0 0
Nem csak mi emberek, de az állatok is hirdetnek

Rímhányó Romhányi hozta meg a kedvem, hogy ezt a pár kis állati hirdetést én is rímekbe szedjem. :)

2 perc olvasás
0 0 0
Múzsám

Egy rövidke vers a szerelemről, a vágyról, ami elérhetetlen, mégis éget legbelül.

1 perc olvasás
0 0 0
Galamblány

Egy árva lány rövid kis története szerelemről, ármányról, és arról, hogyan találta meg a nagy Ő.

6 perc olvasás
0 0 0
Ritmus csíkok

A férfi egyedül ült a kocsijában. Épp hazafelé tartott, mikor valaki megszólalt a háta mögött.

18 perc olvasás
0 0 0
Hajnal

Egy rövid kis történet arról, hogy amit a nagy találkozásnak gondolunk, lehet, hogy csak előkészítése annak, amit a sors igazán nekünk szánt.

4 perc olvasás
1 1 0
Elhagyatott fészek

– Szívesen beleeresztenék egyet a fejébe is – gondolta magában. Ám azt maga se tudta, hogy kire gondol éppen. A férfira vagy a feleségére. A csodaszép feleségére, aki most a saját ágyukban fekszik egy idegen férfi mellett. Meztelenül.

16 perc olvasás
1 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Joó László nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!