Barion Pixel nuuvella

Juhász Judit

Juhász Judit vagyok, 32 éves. Végzettségemet tekintve Okleveles környezetmérnök vagyok, falun nőttem fel, ezekhez mérten szeretem a természetet, szívesen kirándulok, fotózom, hobbi szinten faragok. Könyvek terén válogatós vagyok. Sok mindent olvastam, de kedvenc szerzőim Szabó Magda, Verne Gyula, Révay József, Hegedűs Géza, Zsoldos Péter és László Endre maradnak. 14 éves korom óta írok rövidebb történeteket, meséket, novellákat elsősorban a családom és az ismerőseim szórakoztatására. Szeretem a lezárt történeteket, szívesen foglalkozom ókori témákkal, mivel 8 évig tanultam latinul, de szeretem a családtörténeteket is, lévén, a családi kalendárium is bővelkedik érdekességekben.


Eddigi megjelenések

Juhász Judit: Búcsú Rómától


Juhász Judit vagyok, 32 éves. Végzettségemet tekintve Okleveles környezetmérnök vagyok, falun nőttem fel, ezekhez mérten szeretem a természetet, szívesen kirándulok, fotózom, hobbi szinten faragok. Kö... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Juhász Judit: Búcsú Rómától

Tél a hunok földjén

Olyan hideg telet hoztak azon az éven az istenek, hogy a Duna Pannonia területén talán egészen a meder aljáig befagyott. Ki gondolta volna, hogy ebben a jeges hidegben egy úton lévő család kicsi fia nyomtalanul eltűnik...

23 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Juhász Judit nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!