Barion Pixel nuuvella

Juhász Kund

Igazából amióta megtanultam írni, írom a kis történeteim. Az utóbbi időben szerencsére pár internetes történetmesélő csoportnak hála, elég sok pozitív visszajelzést, és ezáltal energiát kaptam arra, hogy a továbbiakban is tartsam meg ezen jó szokásomat. A "Józsisztorik", vagy a "Kundsztorik" egy-egy történetét több százan, időnként ezren is olvasgatták. Itt nem a már megírt sztorikat lehet tőlem olvasni elsősorban. Itt a még meg nem jelent írásaimat szeretném megmutatni. Jó szórakozást kívánok hozzá kedves olvasó! És ha tetszett, mond el nekem is!


Igazából amióta megtanultam írni, írom a kis történeteim. Az utóbbi időben szerencsére pár internetes történetmesélő csoportnak hála, elég sok pozitív visszajelzést, és ezáltal energiát kaptam arra, h... tovább olvasom

Lehallgatási botrány
Kundsztorik - 3.

Magyarország első lehallgatási botránya...

2 perc olvasás
0 0 0
Apu és a gyógyszertár
Kundsztorik - 2.

A Kundsztorik összefüggés nélküli történetek, szösszenetek sorozata az életemből, vagy a családom életéből. Nem vagyunk egyszerűek, de legalább szeretnek rólunk olvasni.

1 perc olvasás
0 0 0
A ragyogás remake
Kundsztorik - 1.

A Ragyogás remake sajnos egy nagyon ijesztő élmény volt. Csak az olvasását ajánlom bárkinek, átélését nem!

2 perc olvasás
0 0 0
Nekrológ

Mindannyian megálmodjuk a saját kis világunkat, ki szegényesebben, ki gazdagabban. Egy álmodott világ rövid története ez a novella.

3 perc olvasás
0 0 0
Bicepsz
Az utolsó degeneráció - 2.

Ez egy sok novellából álló sorozat lesz. Minden novella egy önálló történet, de a végére kiderül, hogy talán annyira mégsem. Szatírikus jövőkép, humorral fűszerezve.

3 perc olvasás
0 0 0
Köteg
Az utolsó degeneráció - 1.

Ez egy sok novellából álló sorozat lesz. Minden novella egy önálló történet, de a végére kiderül, hogy talán annyira mégsem. Szatírikus jövőkép, humorral fűszerezve.

3 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Juhász Kund nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!