Barion Pixel nuuvella

Jules Winkler

Spekulatív fickó. Sci-fi novellái megjelentek a Galaktika folyóiratban, krimi novellája a Prae folyirat krimi-különszámában, de korábban publikált (más írói néven) szépirodalmi folyóiratokban, antológiákban is.


Eddigi megjelenések

Galaktika, Prae, Kortárs, Portus, Kétes terek, Mindenek előtt, Regénytár


Spekulatív fickó. Sci-fi novellái megjelentek a Galaktika folyóiratban, krimi novellája a Prae folyirat krimi-különszámában, de korábban publikált (más írói néven) szépirodalmi folyóiratokban, antológ... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Galaktika, Prae, Kortárs, Portus, Kétes terek, Mindenek előtt, Regénytár


Jules Winkler ajánlásai

Tűzvész Szkopjéban

1689-ben Enea Silvio Piccolomini császári tábornok felégette Szkopje városát – hivatalosan azért, hogy megakadályozza a kolera kitörését, de az is lehetséges, hogy bosszúból tette Bécs 1683-as török ostromáért. Vajon mi történt valójában?

4 perc olvasás
0 0 0
Az utolsó pohár

Az emberiség utolsó csillaghajója, a Mezopotámia immár hét generáció óta folyamatosan úton volt, több mint kétszáz éve, hogy elhagyták a Földet, és még legalább ötszáz emberi év kellett ahhoz, hogy elérjék úticéljukat, éz Édenkertet. De nem mindenki akarja elfogadni sorsát...

5 perc olvasás
1 0 0
Papagáj a víz alatt

Írói publicisztika Cousteau kapitány víz alatt bázisáról, amelynek romaji ma is állnak, és megtekinthetők a Vörös-tenger mélyén.

4 perc olvasás
0 0 0
A milánói Odüsszeusz

Utis Wolf, egy sváci nyugdíjas egy Bázel-Inter mecs után eltévedt Milánóban, és haljléktalanként élt tíz évig. Amikor visszatért Svájcba, azt mondta: élete legszebb tíz éve volt. (A kitalált történet alapötlete megtörtént eseményen alapul.)

10 perc olvasás
0 0 0
Török utakon

Mészöly Miklós Idegen partokon című novellája által inspirált elbeszélés, amely Isztambulban játszódik.

13 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Jules Winkler nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!