Barion Pixel nuuvella

Jules Winkler

Spekulatív fickó. Sci-fi novellái megjelentek a Galaktika folyóiratban, krimi novellája a Prae folyirat krimi-különszámában, de korábban publikált (más írói néven) szépirodalmi folyóiratokban, antológiákban is.


Eddigi megjelenések

Galaktika, Prae, Kortárs, Portus, Kétes terek, Mindenek előtt, Regénytár


Spekulatív fickó. Sci-fi novellái megjelentek a Galaktika folyóiratban, krimi novellája a Prae folyirat krimi-különszámában, de korábban publikált (más írói néven) szépirodalmi folyóiratokban, antológ... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Galaktika, Prae, Kortárs, Portus, Kétes terek, Mindenek előtt, Regénytár


Jules Winkler ajánlásai

Kondorosi Noémi
Kenya
Az Egyenlítőtől az Északi-sarkkörig - 1.
Tűzvész Szkopjéban

1689-ben Enea Silvio Piccolomini császári tábornok felégette Szkopje városát – hivatalosan azért, hogy megakadályozza a kolera kitörését, de az is lehetséges, hogy bosszúból tette Bécs 1683-as török ostromáért. Vajon mi történt valójában?

történelmi
4 perc olvasás
0 0 0
Az utolsó pohár

Az emberiség utolsó csillaghajója, a Mezopotámia immár hét generáció óta folyamatosan úton volt, több mint kétszáz éve, hogy elhagyták a Földet, és még legalább ötszáz emberi év kellett ahhoz, hogy elérjék úticéljukat, éz Édenkertet. De nem mindenki akarja elfogadni sorsát...

sci-fi
5 perc olvasás
1 0 0
Papagáj a víz alatt

Írói publicisztika Cousteau kapitány víz alatt bázisáról, amelynek romaji ma is állnak, és megtekinthetők a Vörös-tenger mélyén.

nem fikció
4 perc olvasás
0 0 0
A milánói Odüsszeusz

Utis Wolf, egy sváci nyugdíjas egy Bázel-Inter mecs után eltévedt Milánóban, és haljléktalanként élt tíz évig. Amikor visszatért Svájcba, azt mondta: élete legszebb tíz éve volt. (A kitalált történet alapötlete megtörtént eseményen alapul.)

szépirodalom
10 perc olvasás
0 0 0
Török utakon

Mészöly Miklós Idegen partokon című novellája által inspirált elbeszélés, amely Isztambulban játszódik.

szépirodalom
13 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Jules Winkler nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!