Barion Pixel nuuvella

kabdebon

17 követő 40 történet

kabdebon

Kabdebon János irodalmi pályafutását az Új Bekezdés alkotócsoport tagjaként kezdte, első megjelenései is az alkotócsoport antológiái között szerepelnek. Lábnyomát novellák, versek, interjúk, újságcikkek képezik. Az évek során számos antológiában, többek között a Szép Írások antológiában is megjelent. Oszlopos alkotótagja online irodalmi alkotócsoportoknak, többek között a Héttoronynak, és a már megszűnt Virtusnak is. Saját blogot vezet, amelyet „Szfira” néven találhat meg az érdeklődő. A Magyar Újságírók Közösségének tagja, újságírói tevékenységét interjúk, újságcikkek, helytörténeti kiadványok, könyvek szerkesztői munkái kísérik. Írásai több országos folyóiratban megjelentek, ami azonban szívéhez különösen közel áll, azok a szülőfalujában megjelenő Boldvai Hírmondó rovatai és kapcsolódó szerkesztői feladatai. Önálló kötete „Fel” címmel 2016-ban magánkiadásban, limitált példányszámban jelent meg.


Kabdebon János irodalmi pályafutását az Új Bekezdés alkotócsoport tagjaként kezdte, első megjelenései is az alkotócsoport antológiái között szerepelnek. Lábnyomát novellák, versek, interjúk, újságcikk... tovább olvasom


kabdebon ajánlásai

kabdebon
Mi lesz veled emberke?
Angyalszárny

Egy köztes létben ragadt lélek találkozása...

3 perc olvasás
0 1 0
Egy féreg imája

– Mári! Mári!
– Mi van ember? Mit óbégatsz itt! Hát a kutya is megugat, annyira odavagy.
– Nem hiszed el mi történt velem… Hát pontosan emlékszem! Emlé... Tovább olvasom

4 perc olvasás
0 0 0
„Merrikriszmössz!”

A mikulás benned van

25 perc olvasás
1 0 0
A híd

Monodráma egy gyaloghídon

25 perc olvasás
2 2 0
Csoda

Csoda
 
 
Csak nézek, mint a moziban. Játszom a gógül istennel. Becsukom a szemem és rányomok a billentyűre. Aztán megnézem mit dobott ki a kereső. Magnép…
Hm.... Tovább olvasom

4 perc olvasás
2 0 0
LELKEK TÁNCA, AVAGY A TÁRSASTÁNC FÉRFISZEMMEL

Egy korosodó férfiú elmélkedései a társastáncról

6 perc olvasás
0 0 0
Hátraszaltó

Sohasem hagyta a tökéletes örömöt érezni. Suttogó. Úgy gondolta, hogy ez nem az intuitív énje, hanem valami új. Valami démon. Még uralható és néha kifejezetten hasznos. Időnként megkérdezte a dolgok állása felől, és Suttogó úgy válaszolt, mint egy zen bölcs.

15 perc olvasás
2 1 0
Utak.

Mert az út abban a pillanatban születik, amikor felegyenesedünk, és fejünket felemelve elindulunk. Morrisnak igaza volt abban, hogy ilyeténképpen kilátunk a fűből, azaz, a perspektíva, amin keresztül a világot látjuk, megváltozik.

6 perc olvasás
0 0 0
Bádogbogár

Mertezígyjó. Együttkergülnilassan. Egyedül.

1 perc olvasás
0 0 0
Nélküled

Bírod még egy mosolyért? Mert a szentek még alszanak.

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni kabdebon nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!