Barion Pixel nuuvella

kabdebon

16 követő 37 történet

kabdebon

Kabdebon János irodalmi pályafutását az Új Bekezdés alkotócsoport tagjaként kezdte, első megjelenései is az alkotócsoport antológiái között szerepelnek. Lábnyomát novellák, versek, interjúk, újságcikkek képezik. Az évek során számos antológiában, többek között a Szép Írások antológiában is megjelent. Oszlopos alkotótagja online irodalmi alkotócsoportoknak, többek között a Héttoronynak, és a már megszűnt Virtusnak is. Saját blogot vezet, amelyet „Szfira” néven találhat meg az érdeklődő. A Magyar Újságírók Közösségének tagja, újságírói tevékenységét interjúk, újságcikkek, helytörténeti kiadványok, könyvek szerkesztői munkái kísérik. Írásai több országos folyóiratban megjelentek, ami azonban szívéhez különösen közel áll, azok a szülőfalujában megjelenő Boldvai Hírmondó rovatai és kapcsolódó szerkesztői feladatai. Önálló kötete „Fel” címmel 2016-ban magánkiadásban, limitált példányszámban jelent meg.


Kabdebon János irodalmi pályafutását az Új Bekezdés alkotócsoport tagjaként kezdte, első megjelenései is az alkotócsoport antológiái között szerepelnek. Lábnyomát novellák, versek, interjúk, újságcikk... tovább olvasom


kabdebon ajánlásai

kabdebon
Mi lesz veled emberke?
A híd

Monodráma egy gyaloghídon

25 perc olvasás
2 2 0
Csoda

Csoda
 
 
Csak nézek, mint a moziban. Játszom a gógül istennel. Becsukom a szemem és rányomok a billentyűre. Aztán megnézem mit dobott ki a kereső. Magnép…
Hm.... Tovább olvasom

4 perc olvasás
2 0 0
LELKEK TÁNCA, AVAGY A TÁRSASTÁNC FÉRFISZEMMEL

Egy korosodó férfiú elmélkedései a társastáncról

6 perc olvasás
0 0 0
Hátraszaltó

Sohasem hagyta a tökéletes örömöt érezni. Suttogó. Úgy gondolta, hogy ez nem az intuitív énje, hanem valami új. Valami démon. Még uralható és néha kifejezetten hasznos. Időnként megkérdezte a dolgok állása felől, és Suttogó úgy válaszolt, mint egy zen bölcs.

15 perc olvasás
2 1 0
Utak.

Mert az út abban a pillanatban születik, amikor felegyenesedünk, és fejünket felemelve elindulunk. Morrisnak igaza volt abban, hogy ilyeténképpen kilátunk a fűből, azaz, a perspektíva, amin keresztül a világot látjuk, megváltozik.

6 perc olvasás
0 0 0
Bádogbogár

Mertezígyjó. Együttkergülnilassan. Egyedül.

1 perc olvasás
0 0 0
Nélküled

Bírod még egy mosolyért? Mert a szentek még alszanak.

1 perc olvasás
0 0 0
Benzinkút

Abszurd történet egy álomról, ami valóság is lehetne. Ha nem volna minden valóság álom.

6 perc olvasás
0 0 0
Atyai jótanácsok

Nekem még volt időm. De neked már nincs. Ezt a luxust már nem engedheted meg magadnak. Nem állhatsz meg, mert elmegy melletted. Csak egy pillanat, amikor pihenhetsz, és számot vethetsz, mit vettél el abból, amit kínált neked az életed.

4 perc olvasás
1 0 0
Bukott angyalok

Az orkák soha nem csalják meg a párjukat, egy életen át egy a szívük azzal, akit elsőre megszerettek, addig maradnak mellette, amíg valamelyikük el nem pusztul. Mondják a régi írások, hogy a tan a földön hever, és a Teremtő tanításul teremtette az anyagi világot nekünk, kóbor lelkeknek.

4 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni kabdebon nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!