Barion Pixel nuuvella

Fában az erdő

Ezt a történetet egy erdei séta szülte. Egy mag, amit az öt éves lányom dugott a zsebembe.

Vissza Elolvasom a történetet

 

kabdebon

Fában az erdő

Műfaj

nem fikció

Címkék

Rövid leírás / Beharangozó

Ezt a történetet egy erdei séta szülte. Egy mag, amit az öt éves lányom dugott a zsebembe.

Rövid összefoglaló

Az én hitem te vagy. Az én hitem a te hited. Számomra pontosan annyira létezel, amennyire elhiteteted velem, hogy létezel. Pontosan annyira hiszek magamban, amennyire elhiszem magamról, létezem.

Értékelés

Nincs értékelve

Olvasási idő

5 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben